זקוקה לעצות דחוף!!
אני בסוף שבוע 5, רק אתמול עשיתי בדיקת דם אחרי איחור של מעל שבוע ויצא חיובי אבל כבר ביום שישי עוד לפני שידעתי שזה חיובי התחילו בצהרים כאבים עזים בבטן ובגב ודימום קל לא אחר לבוא, עד עכשיו עם הפרשות חומות.
בתכלס' אני עדיין לא ממש בלחץ, זה לא הריון ראשון וגם לא שני.. ועברתי הריון שהתחיל בדיוק כך וב"ה הסתיים בידיים מלאות (2X...)
התקשרתי היום לרופא הנשים שלי שנתן לי בדיקה נוספת למחר בבוקר וקבע שאבוא אליו מחר אחרי הצהרים עם התוצאות, אם יש עליה בערכים בע"ה יהיה בסדר (כמו שהיה לי בפעם הקודמת) ואם ירידה, כנראה ש...
הבעיה שלי מתחילה בכך שבעלי לא יכול לבוא איתי מחר בזמן שהרופא נמצא והפעם הבאה שהוא יהיה בעירנו היא בעוד שבוע (!!)
אין לנו רופאת נשים בעיר ולסוע עכשיו לעיר אחרת, לקופה ורופאה שאיני מכירה באופן בהול ממש לא בא לי.
אני ממש מתלבטת, שייך לדחות את הבדיקה.? עלול להיות מסוכן, אי אפשר לדעת מה קורה/ יקרה
(בפעם הקודמת לא היה צורך בהתערבות, רק מנוחה והרבה הרבה תפילות ב"ה עזרו..)
ללכת לבד אני ממש לא רוצה (ובעלי עוד יותר לא רוצה) וגם בעיה מבחינה הלכתית
ברירה נוספת ואולי היחידה שכרגע יש לי היא לעדכן את ההורים שלי במצב, להשאיר את הילדים עם אבא ולקחת איתי את אמא
הבעיה בזה שאני לא רוצה לשתף כרגע אף אחד, אני לא אוהבת לבשר על הריון לפני תחילת חודש שלישי וגם אז זה רק להורים שלי, לכולם רק בסוף רביעי.
בד"כ אני פתוחה עם ההורים ותמיד מקבלת סיוע ותמיכה בכל מצב, אבל פשוט לא בא לי לספר עדיין.. ובטח לא כשמשהו לא כשורה ואז אני גם מכניסה אותם ללחץ...
מה אתן אומרות? אולי מישהי עם ידע ונסיון אם כדאי לאחר את הבדיקה?
תודה

בע"ה מי שמעניק לך את השפע- יתן לך כלים ענקיים
(אם כי ככל שהם מתבגרים אנחנו מגלים יותר הבדלים ביניהם...)