ב"ה מניקה כבר חודש וצי את בני הבכור
בשבוע האחרון כאבים חזקים בהנקה. ממש כואב לי גם אחרי. חשדתי בפטריה (הפטמה נעשתה אדומה ויש מן גבשושים כאלו על ההילה). חשוב לי לציין שהכאבים נמשכים גם אח"כ (בין שעה לשעתיים). בתחילה הכאבים היו בעיקר בשמאל ועכשיו גם בימין. לפני יומיים ראיתי כתמים לבנים על השפה העליונה והתחתונה של בני מה שעוד יותר אישש את חששותיי. בעלי הלך איתו לרופא ילדים והנ"ל אמר שהוא לא חושב שזה פטריה אלא יבלות הנקה. האמתי שאני ממש לא מקבלת את דעתו של הרופא. יותר מדי סימנים מחשידים. למה שפתאום יהיו כ:"כ הרבה יבלות הנקה על כל השפתיים בדיוק כשאני חושדת בפטריה וכואב לי תופת בהנקה?..) הוא אמר שרק אם זה מתפשט גם לחניכיים וללשון זה פטריה ונתן מרשם לתרופה שקוראים לה ניסטטין אם זה אכן יקרה. זה נכון? רק אם זה מגיע לו ללשון זה פטריה? בינתיים מאוד כואה לי ולא רוצה לחכות סתם.
בכ"מ- הייתי אצל רופאת נשים ואף על פי שהיא לא מומחית בענין היא אמרה שגם לה נראה שזה פטריה ורשמה לי דקטורין אורל ג'ל. הבעיה היא שקניתי את זה ורשום שאסור לשים את השמחה לתינוקות מתחת לגיל חצי שנה. האם להקשיב לכך? מה כן להביא לו? בכל הפורומים שאני קוראת ממליצים על דקטורין...
ומה אפשר לשים על הפטמות שלי כדי להקל ולרפא? ממש כואב! תודה רבה רבה!