ולמרק הזה יש טעם מקולקל=\ אבל לוכפת לי
ולפחות היה סבבה בסניף.
והכי מגניב שישר הגעתי לצומת והיו שם כמה אנשים ואז ישר הגיע אוטובוס.זה היה ממש מגניב.
ואור זרוע הצאדיק.ועוז מלך הצאדיק זצ"ל.אבל אור זרוע הוא באמת אמיתי וגם ישלו קרוסלה.
ומצאתי מקום יפה חדש.בשדות שליד המחלף ההוא.יאו.שקט ונעים ואפילו לא שומעים את הכביש.
ובאמת המרק הזה טועם מקולקל.
וצריך לשפצר ת'עבודה.ועודלא קיבלתי חזרה תציונים וזה לא פיר בכלל.
ואני צכה מתישהו ללכת לישון ב9 כי ככה עשינו בהתערבות.ומה לשות שבביו קיבלתי פחות מ85.
ומחר אני יצטרך גם להכין עוגה וגם לארגן תיק וגם ליסוע חצי יום חצי מדינה.רחמנא.
סיימתי עם הפעולה הסניפית.פיו.
האינקווזיציה זה דבר ממש מפחיד.ממש מפחיד.
אבל הסרט יפה.ואנשים צדיקים היו,ועדיין בעצם,בעולם.
אבל יש הרבה שלא.
אבל כן יש אנשים טובים כמו ההוא שעשה לי היום אין מקום עם הידיים והם כולם דחוסים סרדינים באוטו. וכמו ההוא שבחיים לא הייתי חושבת שיעצור והוא עצר.
יו.והבוקר הזותי החמודה זרקה עליי מלא כאלה גזירות קטנות. וגם ב6 היא אמרה שאני משוגעת כי למה אני לא הולכת הביתה ואם ארזתי תיק.
ופיתום עכשיו בכלל לא באלי ליסוע.האפקת אפיה הזאת.בוופ.
ובאלי כבר שגרה שגרתית ורגילה.זה ממש לא נגמר האין שגרה הזה.
ואני רוצה טיול שווה. עם הרבה מים.והליכה כיפית.כמו ליד רבי כורספדאי.או איך שקראו לו שמה.
גיליתי מאיפה הילד עם הפאות המשולשות מוכר לי!כי היום זה אחשלו בשמה.ואז ככה.
זה ממש מצחיק לראות בנים בכל מיני דברים ולזהות אותם.בלי השם.הוא מהישיבה.והוא מהישיבה השניה.וזה הבן של..והוא משמה.חח מצחיק..היה מצחיק.עכשיו לא.
והכל בבחירה שלי.ואני יכולה לבחור איך לפרש תמציאות.ובלי לחפש אשמים.
יאו טאטעלה.אבל באמת היה מגניב היום.
ובשני ושלישי העברתי מלא שירים חדשים!ולא אוו ינטשו ולא ינטשו עוודד עלל אדמתם אשר נתתי להםם.יאו
וגם ומיכל בת שאול
וגם חלק מארמון של אהבה.אז אם יש אותו למישו חמוד שמסכים לשלוח לי אני ממש אשמח.
או סתם אם יש לכם הקלטות יפות ממלווה מלכה ומדוד המלך ומכל מיני כאלה אז אני ממש אשמח! רק שתדעו.
וגם ויהי נועם.גם החתוך וגם המלא.ויונתי בחגווי הסלע בהקלטה המצחיקה עם המלעיל.
וגם לכל השורה של שמאל יש על הפלאפון אותו סטיקר קטן.וזה ממש מצחיק כי פיתום ראו שורה של פלאפונים עם אותה מדבקה.
וזה מגניב לא לראות אנשים שבועיים.ואז לראות לשניה ושוב לא לראות לשבועיים.או לשלושה.
וזה גם באסה לפעמים.
וגם אני חושבת,בעצם אני בטוחה שחלמתי על מישו.חיחי!בקבר יוסף.ואז שלא היה לא איך להגיע הביתה אז הוא אלינו.
יוו.
חח ואמא אמרה שהוא בדק בישיבה.אבל זה לא נראה.
ואחשלי צדיק כזה קטן.
והיום זה היום שנפטר הרש"ש הקדוש.
והשבוע הייתי יותר רעבה מבדר"כ.
ויצא שבוע חלבי.פסטה מוקרמת בשלישי,ברביעי,ובחמישי.חחיי
וגם בשבת אולי.בבוקר.
ואכלתי שוקולד אמיתי אחרי בערך חודש שלא.נראלי,לא זוכרת כבר.
וזכותי.כי היה לי עצוב P: חייחי.והיה באלי כבר שוקולד. אה לאא!בעצם כבר לפני זה אכלתי.ביום ראשון כבר.אופס.
ושוקולד טורטית זה בטעם של יין.
וארק זה טעים ועם ריח טוב.
אה,ועודפעם אני צכה ללכת להגיד לרב בוקר טוב.יאלילי.
זהו בערך.