מנסה להרגיע את עצמי תוך דיבור לה' שיהיה בסדר. שהוא יהיה איתי...כי אין לי משהו אחר.
בלידה אני אהיה לידו והוא יהיה לידי, הוא יהיה לי לעזר ולא אחד אחר.
כי בעלי לא יכול, כך אמר הרב. וגם אני מעדיפה שלא. אמא גם לא יכולה ולא רוצה, היא לא בנויה לזה. היא גם לא 100% מבחינה רגשית.
ולתומכת לידה, אני צריכה תקציב.
אני כל כך רוצה לידה טבעית, איך שאתה בראת אותה רבונו של עולם. ניסיתי לחשוב על שליחה טובה שלך אבל כל הרעיונות עלו בתוהו.
אז אני פשוט אגש לשם ככה, ואסמוך עליך. מה שיהיה - יהיה.מתוך אמונה וביטחון גדול בך.
כמו שהבאת אותי לשלב הזה, אני מאמינה שכך גם תעזור לי לעבור אותו בשלום ובשמחה. ואם אין מי שמבין מה עובר על נפשי פנימה, אז רק אבא שבשמיים יודע.
אתה בוחן כליות ולב, אז אני רק מתפללת שתשמור עליי ותהיה איתי. וגם אם פיזית אהיה לבד, אני אדע שלא, כי אתה תהיה איתי בכל רגע ורגע. כפי שהיית תמיד, וכפי שאתה עכשיו. ותעשה לי ניסים ונפלאות. ונודה לשמך הגדול סלה.
וזהו, הדמעות האלה שזולגות עכשיו, יהפכו בקרוב לדמעות של שמחה והתרגשות על הנס הגדול. ואפילו שזו פעם ראשונה שהנני ניגשת לשלב הזה, ולמאורע כל כך עוצמתי, אני לא פוחדת. כי אני יודעת שאבא שלי איתי, וזה הדבר הכי טוב שיכולתי לבקש. הוא הנותן חיים, הוא ייתן לי את הזכות לעבור את זה בקלות. בחסד וברחמים.
תודה לך ה' הטוב, על כל מה שנתת ונותן. תודה שאתה מקשיב אל סודותיי. ברוך שומע תפילה.
*ותודה למי שקראה עד כאן*

אני מבחינתי אשמח.