ועוד עכשיו בדיוק הקטנטונת שלי בעיצומה של קפיצת גדילה... מאתמול היא גרה בהנקה... כל היום צמודה אלי בלי תזוזה ואם זה לא יעבור עד מחר וזה לא עושה רושם שזה הולך לעבור חמותי יכולה להעלות לי את הסעיף בזה שתגיד שאני כל הזמן מניקה ושהילדה שלי צמודה אלי מידי ומפונקת ומניפולטיבית ושהחלב שלי כנראה לא מספיק והיא תרד עלי שאני חורפת הרבה ביום והפיצית שלי למדה ממני, לישון הרבה ביום (היא ערה בלילה ונרדמת רק בסביבות 3-4 לפנות בוקר ולכן אנחנו ישנות ביום)
עכשיו כמה שאלות;
א. האם זה באמת לא בסדר שאלו הם הדרכים שהילדה שלי נרדמת בהם? היא באמת לא מחונכת ואני לא יודעת לחנך כמו שצריך? אי אפשר בעניין הזה לזרום איתה ובעצם גם לזרום עם הרגש שלי?
ב. קפיצת גדילה- כמה הכי הרבה זמן זה יכול לקחת? והאם הגיוני שזה קורה שבוע לפני הזמן בגיל חודשים ושלושה שבועות? קשה לי ): הילדה שלי פשוט עברה דירה....):
ג. מה עושים עם זה שהיא נרדמת כל כך מאוחר בלילה? ובבוקר לפי דעתי היא עושה שנת לילה; יונקת כל שלוש שעות ובין לבין נרדמת בשניה.
ד. והכי הכי חשוב!!!! מהההה אני עונה לחמותי ואיך אני מתמודדת עם הטענות שלה שאני מפנקת את הילדה, שאין לה הרגלים, שאני לא יודעת לחנך אותה, שהילדים של גיסתי עם משמעת ברזל בעניין השינה ומחונכים יופי והילדה שלי לא, שאני מניקה יותר מידי, שאין לי מספיק חלב, שבגללי יש לילדה שלי גזים, שזה גרוע להרדים על הידיים, שהילדה שלי חייבת ללמוד (איך?? על ידי בכי?) ועל זה שאני חורפת הרבה ביום... מה אני עונה לה?????

תודה לכן