פוסט שנכתב בתגובה לכתבת ערוץ 10 על הגרעינים התורניים:
"באמת שלא אכפת לי מזה שערוץ 10 עשו כתבת שטנה נוספת על הגרעין בלוד. הרי זה לא ישנה לאף אחד לפני הכתבה ואחריה.
אני רק רוצה לספר לחבריי בפייסבוק ובכלל, איך אני, המשתייך לגרעין הדמוני הזה, ועוד מספר הורים לא מבוטל - חולקים את אותו מעון יחד עם מועתצם, אדהם, וח'ליל. איך הילדים שלהם משחקים עם הבת שלי ועם הילדים של אחרים בגרעין, ואפילו לא חשבנו לרגע אם זה בסדר או לא (למען הסר ספק, ברור שזה בסדר).
איך כשאחת מהאמהות הערביות במעון פצעה קשה בתאונת דרכים מבוגר בן 64, ובאמת שהיא נהגה זהיר ורוב המקרה לא היה באשמתה - ואני נחלצתי לעזרתה ואני ועוד מספר אנשים כל הזמן מתעניינים בשלומה והאם הכל בסדר. מן סולידריות שכזו.
הרי מה זה משנה מה המציאות. תמיד התקשורת תציג את מה שהיא רוצה להציג.
נ.ב אני מקווה באמת שבקרוב נוכל להציע איזושהי אלטרנטיבה קטנה אחרת, קטנטנה. אבל זה לא קשור לפוסט הזה..."
https://www.facebook.com/meir.layosh/posts/922873307747168?fref=nf
מזעזע!
מישהו מכיר את הגרעין שם ויכול להגיד כמה הדבר הזה קרוב לאמת?
מדינה דמוקרטית אוסרת על הפליה על רקע דת או השתייכות מגזרית ואוכפת את זה בחומרה כשמדובר במוסדותיה, ככה שכבר מוכרים לי מקרים שבהם ילדים גויים לומדים במוסדות ממ"ד וילדים ערבים גם. אבל זה סתם ככה מתקבל במחאה מצד הורים יהודים ויד תקיפה מצד השילטון, אבל לשלוח את הילד מבחירה לגן שמעודד התבוללות?! ![]()
#יד_לאחים 
מישהו מכיר את הגרעין בלוד?