טוב..אז כמו רבים, תמיד צפיתי בהתכתבויות פה.. ולא היה לי את האומץ לכתוב משהו גם בעצמי..
אבל אני שמחה שסוף סוף הגעתי למקום בו אני מסוגלת..
אז אשמח ממש לשיתוף במחשבות, דעות ועוד.. זקוקה לזה!
טוב.. אז אני בת 22 , ואני יוצאת עכשיו עם בחור,נפגשנו כבר 12 פגישות(הכי ארוך שלי עד עכשיו..)
אני מרגישה שמצד אחד נחמד לי איתו, מעניין-שיחות זורמות(שנינו אנשים מאוד זורמים..),והכי חשוב נעים. יש בו הרבה תכונות שאני אוהבת- הרוגע, העדינות, ההקשבה, ההכלה, הנעימות וכן גם הגבריות!.
אבל אני מרגישה שיש הרבה דברים שקצת גורמים לי להיסוס בהתקדמות של הקשר, מצד אחד אני רוצה להתקדם אבל מצד שני אני מפחדת אם נתקדם וזה לא יהיה זה..
הוא חוזר בתשובה, מקפיד להתפלל 3 תפילות ביום, ציצית, ולשמוע שיעורי תורה.. אבל אני מרגישה שיש פער דיי גדול בנינו מבחינת רמה דתית, זה מצחיק כי מבחינה מראה הוא נראה ממש דוס, אבל מבחינה פנימית יש מלא הלכות שהוא לא יודע אותם(לדוג': לא ידע שצריך לברך על קפה, חשב שמברכים רק על לחם..) ואני מרגישה שבמהלך החיים הדתיים אתה צובר המון ידע ומקום רוחני שאתה מגיע אליו, אבל הוא לא נמצא שם, אלא רק ברצון הוא רוצה להגיע לשם (שזה גם מאוד חשוב, אבל אולי לפעמים זה לא מספיק..)
אני מפחדת שאולי יש עוד מלא דברים שהוא לא יודע, וזה ממש יקשה עלי בדרך.. נעזוב את זה שכשדמיינתי את הבחור שלידי דמיינתי אותו יותר חזק ממני ברמה הדתית ושנינו הולכים ומתקדמים...
מה עושים???