הוא למד בישיבה, ואני הייתי בשירות..
יום אחד הוא פשוט אמר לי שהוא כבר לא מרגיש שזה זה, היתה תקופה קצרה של ריבים.. אבל לא משהו קריטי. וכנראה שלו כן.
הוא פשוט אמר שהוא לא רואה כרגע אצ העתיד שלנו ביחד, (הוא היה יותר חזק ממני בדת)
נפרדנו בימים הראשונים שכבר הייתי במדרשה, הרגשתי שהוא לא נתן סיכוי.. אני בחרתי להתחזק..בשביל עצמי, וידעתי שזה יועיל גם לו
עברה חצי שנה, אני עוד במדרשה ב'ה. והתקדמתי המון, והוא יודע על כך..
לפני שחושה חודשים, החלה התקרבות, הלכתי לבקר אותו בישיבה ולשמוע על הדרך שיעור מהרב שלו. היה מעולה ואפילו למדנו ביחד.. וראיתי שהוא פרח, בכ התקופה הזאת שהיינו בנפרד, הוא פרח.. ולא רציתי להפריע.
אז הייתי כנה, אמרתי שאין לנו מה לדבר או לשמור על קשר אם אין לך מטרה לחזור. הוא אמר שהוא שמח בהחלטתו, שבהתחלה היה לו ממש קשה אבל עכשיו טוב.הוא לא רוצה זוגיות כרגע הוא לא במקום בזה והוא רוצה להתמקד בלימוד ואינו מעונין לחזור. קיבלתי כמובן . וניתקנו קשר לחלוטין.
כרגע עברו עוד שלושה חודשים, אתמול התראנו אצל חברים משותפים..
הלב שלי פעם ככ חזק.. הייתי אדומה הסמקתי ככ, פרפרים היו בכל גופי.
כן, אני עדין אוהבת אותו. חצי שנה ועדין כלום לא השתנה..
יצאתי להכיר, הכירו לי כמה.. אך באף אחד לא היה לי עניין.
וזאת לא היתה התלהבות של רגע כי ראיתי אותו, יצא לנו להתראות כבר מספר פעמים אך רק שלום -שלום. וכעת.. אני מרגישה שאין דבר שאני יותר רוצה ממנו, ואין פשוט אף אחד שמתאים לי.. אני ככ נעולה עליו
וזה כואב, אני יודעת שזה לא טוב..
אך הנה עוד שבועים הוא מתגייס, מתחיל פרק חדש בחייו.
רגשות קשה להסתיר וראיתי גם עליו, שעוד לא עבר לו ממני, גם שמעתי מחבר שלו..
והכירו לו מישהי, ואחרי שיחת טלפון אחת כבר חתך. אז אולי הוא כן מעונין בקשר? הרי נתן שיכירו לו..
ומצד שני, מה אני עושה.. ניסיתי הכל ע'מ לשכוח. התפללתי המון.
מחקתי תמונות, שיחות, כל דבר שרק הזכיר אותו. הסכמתי להכיר אחרים להיפתח לאחר. אך כלום לא עזר.
ומה לעשות כרגע? האם לנסות שוב או להמשיך להמתין שיצא לי מהלב או שיכנס אחר אליו..
לאור זאת שהוא מתגייס, חשבתי שאולי עכשיו יש מקום לנסות שוב, אך איני יודעת מה לעשות..
ואני יודעת, הוא קרבי.. שריונר, יציאות של שבת אחת כל שלושה שבועות, ואני מסוגלת לזה.. אני אמתין לך כל שלושה שבועות מחדש, והעיקר הידיעה שאתה שלי..
אפילו נשתחרר ביחד, הוא עושה הסדר שנה וחצי. ואני שנה הבאה יוצאת לעוד שנת שירות. נסיים באותו זמן...
השאלה כרגע אם לנסות שוב,( וזה שאני הבת בכלל לא מפריע לי).מה אתם אומרים? וסליחה על האריכות
!!