שלום בנות,
אני חייבת לשתף, ואני משתפת פה, כי רוב הפעילות שלי היא בפורום הזה (כנראה הגיעו אליי מכאן) והבחור/ה שהתכתב/ה איתי פנתה מראש לנשים).
אני עדיין מזועזעת מזה.
בד"כ אני נורא זהירה, ולא מגיבה לכל הודעות פרטיות. וכשנשלחה ההודעה הראשונה שאלתי מיד מי זה ומה רצונו. ולא תיכננתי להמשיך את השיחה, כי זה היה הודעה באמצעו של יום. ולמה שירצו להתכתב דווקא איתי?
אך לצערי בתמימותי האמנתי, והאדם בצד השני ניצל את זה, וגזל ה-מ-ו-ן זמן מזמני!
הסכמתי, כי נוכחתי למצוקה אישית שמחייבת עזרה, והייתי שם כדי לעזור.
שיחה אחת ארוכה מאוד של כמה שעות, ולאחר מכן המשך התכתבות של כמה ימים (כיוון שהשיחה נעצרה מצידה! אני מצידי רציתי לסיים כבר באותו ערב) אבל הבחורה הזאת המשיכה לשלוח לי הודעות, לשאול מתי אני פה כדי להמשיך את ההתייעצות, הוסיפה אותי לרשימת החברים שלה ולי לא היה כ"כ נח עם זה אך בכל זאת הסכמתי להמשיך ונמצא הזמן להמשיך את ההתכתבות/התייעצות.
בשיחה הראשונה נורא ריחמתי על אותה בחורה, (נושא השיחה היה די אינטימי - זו היתה הבעיה המוצגת. אך מהניסוח של אותה בחורה לא היה נראה שמדובר בטרול, הניסוח היה צנוע ומכובד) ואפילו שכמעט נרדמתי ולמחרת הייתי צריכה לקום מוקדם. המשכתי.
בשיחה השניה כבר ראיתי שמשהו לא כשורה, השאלות חזרו על עצמן, היא ניסתה לפתח את השיחה דווקא לתוך הנושא הזה, וכמה שהסברתי את עצמי כמה פעמים, והדגשתי שאני מבינה, היא לא חדלה מלשאול והגדילה לעשות כששאלה שאלה שגרמה לי לעצור את השיחה ולדווח מיידית למנהל הפורום.
כמובן שגם נכנסתי לכרטיס האישי של אותה בחורה, ולהפתעתי היא חברה בפורום כמעט שנה ואין לה אפילו הודעה אחת בפורום! משמע שנכנסה רק להתייעץ. ואם כך אז מדוע היא חברה כבר שנה?!
על כן,
היה חשוב לי לשתף אתכן בנות יקרות. כי זה נראה לי שרוב הטרולים באישי מנסים להגיע אלינו. ולשאול שאלות, ולדלות מידע שצריך להיות שמור ולא חשוף לאף אחד.
פשוט חוצפה. אני עדיין בשוק מהעזות מצח והשפלות הנוראה. בשוק מזה שנפלתי בפח.
ואם אותה בחורה רואה את ההודעה הזאת, טוב שתעשה תשובה מלפני ה'. על גזל הזמן, על החוצפה, על השקרים וההונאה, על החדירה לפרטיות ועל הצער והאי נעימות שגרמה.
תהיו זהירות! בשבילכן ובשביל היקרים לכם!
כל טוב ובשו"ט!
על החוויה המעצבנת.
|

זוכרת כמה נורא ומזעזע זה היה