שלום כולם=]
אני סטודנט, ואימי שלחה לי משלוח מזון.
כשהיא שאלה אותי מה להביא, ביקשתי ממנה קצת בקר, כי זה לא משהו שיוצא לי לקנות לבד.
אז קיבלתי 2 גושי בקר מספר 8 עצוממייםםם
, כל אחד מהם שוקל בין 3 ל4 קילו...![]()
(זה ששוקל יותר עם הרבה שומן, ממה שנראה).
אין לי מושג מה לעשות!![]()
שאלתי מתחלקת לשתיים:
1)אני יודע שלא אמורים להפשיר בשר ואז להקפיא אותו שוב, אבל זה בזבוז עצום לאכול את כל הבקר בפעם אחת (גם אם זה יקח שבוע). ולכן שאלתי היא האם זו אמונה תפלה שכזו? ואם לא, כמה זה באמת חמור להקפיא את הבשר שוב, אחרי שהפשרתי אותו מספיק בשביל לחלק אותו?
2)במידה והצלחתי לחלק את הבקר איכשהו, מה הדרך הטובה (והטעימה) ביותר לבשל אותו?
אני קצת מוגבל במשאבים,ובעייתי באוכל ולכן:
-סיר לחץ אין בנמצא (ככה אני זוכר שסבתא שלי הייתה מכינה את הבקר
)
-בדירתנו יש רק כיריים חשמליים, ולכן לבשל באש גבוהה לא רלוונטי
-אני לא אוהב מאכלים מתוקים, ולכן אשמח למתכון פיקנטי/חריף
-אשמח למתכון שלא כולל בתוכו : עגבניות, חצילים, קישוא וחרדל
מקווה שרק לי זה נראה כמו רשימת דרישות מוגזמת,
בכל מקרה, קחו את זה כאתגר ![]()
תודה מראש לכל העונים,
סטודנט מסכן שעומד להגמר לו האוכל במקרר.

)
)
