1. הנקה - אני חושבת שהייתי במצב שלך.
אני עכשיו שישה שבועות אחרי לידה ובלי הסיליקון.
תנסי מדי פעם בלי, בסוף כנראה יהיה יותר קל לשתיכן בלי.
אצלי גם נרדמה תוך כדי, זה מאד השתפר עם הזמן. לא זוכרת מה עשיתי. ייתכן שהיא נרדמת כשהיא קצת שבעה וגם כשאין זרימה טובה של חלב.
2. לא יודעת לגבי שאיבות.
3. אני עוד לא עשיתי הפסק, הדימום מתחדש. בדיקה אחת שניסיתי יצאה עם דם, כנראה שרטתי את עצמי.. אז מקווה ללכת לבודקת טהרה אם זה יקרה שוב. אם את מרגישה "אאיך אפשר לגעת באזור הצפרים" אז עוד לא החלמת מספיק! פשוט כך! הרגשתי בדיוק כמוך, עוד שבוע שבועיים זה יכול להשתפר לבלי הכר. תשטפי הרבה, מקווה שישי לך ברז אמבטיה בשרותים. גם אחרי שלושה שבועות זה עוזר..
4. לא יודעת לגבי קיצור דימום, אומרים פה לימון.
5. סדר יום - שאלת השאלות..
את חייבת עזרה, בעיקר עם האוכל. צריכה שיהיה לך אוכל איכותי זמין במקרר, ואם אפשר גם שיהיה מי שיגיש לך. ומה שכולם אומרים - לישון כשהתינוק ישן - בשבילי זאת התשובה. לקח לי הרבה זמן וסבל ללמוד את זה..
אז בלילה בעיקר מאכילים, מחזיקים לגרעפס וחוזרים לישון. אם את כבר רעבה או שכבר בוקר, אז אוכלים ואז חוזרים לישון. זה בעיקרון מה שעושים כל הזמן, אבל אם צריך לעשות דברים בבית בוחרים זמן שבו תעשי אותם במקום לישון, נגיד, סבב אחד בצהרים רק אם את לא נורא עייפה.. אחרת שוב סבב של האכלה ושינה.
זה מנסיוני, אולי תהיינה עצות טובות יותר!
אני הייתי במצב שבקושי ישנתי, ביום הכי גרוע ישנתי שעה וחצי ביממה. ואצלי ראיתי שזה הכי קריטי לחלב: התחלתי לישון, הגיע חלב.
שתיה: שורה של בקבוקי מים ליד המיטה, תמלאי כשיש לך כח ומתרוקן.