עשיתי פיתות מקמח מלא לפי מתכון שהובא פה בעבר.
על מחבת.
על איזו אש צריכות להיות כדי שיפתחו?
לאיזה עובי לרדד כדי שיצא רך וטעים?
יצא חתיכת בצק לא נפתחת ויחסית כבדה. רידדתי דק. עשיתי על אש גדולה מאוד מחבת טובה כבדה וחדשה.
מה לא עשיתי טוב???
המתכון היה:
3.5 כוסות קמח
1.25 כוסות מים
2 כפיות שמרים
2 כפיות סוכר
2 כפות שמן זית
ללוש לתת לנוח 10 דקות,
לעשות עיגולים, לתת לנוח עוד 15 דקות
לטגן בלי שמן

)

