בס"ד אצלינו בבית הכנסת בגינות שומרון "שבטי ישראל" יש מסיבה למבוגרים ובתוכה גם תחרות "התחפושת המקורית.
לאחרונה באים גם ילדים למסיבה והתחרות נעשה קשה יותר ויותר משנה לשנה.
לפני 3 שנים זכיתי מקום ראשון בגלל שהתחפשתי למתנחלת מגוש קטיף ( תשוב ותיבנה ב"ה אמן!!) לזכר הגוש באהבה. וקיבלתי פרס יקר ערך- תמונת "אשת חייל" יפה ומהודרת!!
לפני שנתיים זכיתי שוב במקום הראשון- וקיבלתי סט מהודר של פמוטים יפים + כוס יין יפים לשבת קודש. התחפשתי אז למשהו מקורי במיוחד- 3 דמויות בתחפושת אחת בנושא- אהבת חינם! התחפשתי בה לאתיופית, מתנחלת וחרדית, על ידי צביעת הפנים בצבעי דגל אתיופיה, בגדים וכובע כתומים למתנחלת, וארוכים וספר תורה קטן ביד לחרדית. ככה שילבתי את שלושלתם ייחד וזכיתי.
שנה שעברה זכו במקום 1 2 ייחד- זוג- שהתחפשו לטבח וטבחית. אני זכיתי מקום 3 בתחפושת "היידי בת ההרים" שאז לא היה לי רעיון לתחפושת מקורית.
השנה ברצוני להחזיר לי את הכבוד ה"גזול" ולזכות שוב במקום הראשון- וזאת על ידי כך- שאתחפש ל"מלאכית המעשים הטובים"!! אשים עליי כנפי מלאך+ קשת יפה עם כנפיים קטנות והילה לבנה של מלאך, בד תחרה מסכה לבנה לעיניים, אצייר או אימי תעזור לי- לצייר מגיני דוד כחולים על הלחיים, אלבש כחול ולבן ואחזיק קופת צדקה עם כסף מדומה ובתוכו פעמונים מרשרשים(כסף)... ואף אתלה עליי שרשרת- מכדורי קלקר גדולים עליהם אכתוב מידות ומעשים טובים כגון: "אהבת חינם" "מתן בסתר" "עזרה לזולת" ועוד... ובידי השנייה אחזיק משלוח מנות .... מה דעתכם על התחפושת? יש מצב ב"ה לזכות שוב?? כשאתחפש אם אספיק אצלם את עצמי בשבילכם לפה. ב"ה בלי נדר. תודה מיכל.