סיום חומש שמות בית סיפריציליגילימימי

מחפשת רעיונות לפעילות בית סיפרית (יסודי) לסיום חומש שמות בפרשות השבוע. 

זה ממש פתוח להכל (שיחה, משחק וכו)...

לחלק את הכיתה לכמה קבוצותיאיר השמש
וכל קבוצה זה תחנת עבודה. דוג':
יציאת מצריים
קריעת ים סוף
קבלת התורה
פרעה ו-10 המכות
כל תחנה מייצגת את הדברים המרכזיים שקרו בחומש.

רעיון נוסף: בינגו של שמות הפרשות.
שאלות טריוויה על החומש.
כן אבל אני צריכה רעיונות מה עושים בתחנות הפעלה...ציליגילימימיאחרונה

היה לנו לפני חודש וחציברווזה

תתקשרי למזכירות בי"ס אורות עציון חטיבה צעירה באפרת. 02-9933871  
הם עשו סיום חומש שמות לפני כחודש והיה מרהיב ומושקע. לא זוכרת הכל אבל נקודות עיקריות:

1. פתיחה חגיגית באולם הגדול - כל ההורים כבר ישבו וחיכו באולם. ואז הילדים נכנסו למנגינת שיר משירת הים. נעמדו מול ההורים, פרשו ביניהם עלבד כחול - ים סוף, ואז הם שרו עוד שיר מתוך שירת הים. ואח"כ דקלמו בטעמי המקרא ובע"פ את כל שירת הים! ואז המחנכות חילקו להם תעודות סיום שמות.

2. כיבוד - כולל עוגות מדהימות שההורים הכינו, בכל נושא שעולה על דעתך מתוך חומש שמות. אני הכנתי עוגת הר סיני, כולל זיקוקים...

3. תחנות הפעלה:  

1. קטורת הסמים - הכנת בשמים להבדלה.

2. לדוג דגים - דגי מגנט שעליהם מילים מתוך שירת הים, וצריך להניח כל דג בדלי המתאים לפי נושאים בשירת הים: עמים, שמות הקב"ה וכו'.  והיו עוד תחנות שלא זוכרת.

3. תערוכה  - כשבועיים לפני המסיבה הילדים התבקשו להכין בבית מוצג כלשהו מחומש שמות לתערוכה. הכינו יצירות מדהימות ויפיפיות אחת אחת: משה בתיבה, הסנה, עשר המכות, יציאת מצרים, קריעת ים סוף, הר סיני, כלי המשכן, כהן גדול, מזבח, ועוד. ההפעלה היתה לזהות ולרשום בדף את המוצגים ובאיזה פרק בחומש הם מופיעים.

תודה רבה.ציליגילימימי

אני צריכה הפעלה בית סיפרית לא משהו עם ההורים וזה לסיום חומש שמות בפרשות השבוע...

2 הרעיונות הראושניים של התחנות הפעלה יעזרו לי אולי. 

תודה. 

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך