אאאאעעעעעההה הוא מת עליי!!!יוהווו איזה כיפלי.שִׁירָה

דרך אגב,מזה תודה על הפורום הזה.ממש נחמד לי לכתוב כאן כלמיני דברים.

יה.אני בבית.איזה מתווקק ה'!!

ולסיפור המתוק והמדהים הפעם.

היתה הרקדה שיאא הכיפית. שירים כיפיים וטונות רעש אבל מזה שמח.

ואז  בהתחלה האוטובוס חזור היה אמור להגיע באחתשרה וחצי אז התקשרתי לזה של הזמן אמת ואמרו עוד 40 דקות.ואז התקשרתי שוב אמרו עוד 30 דקות.קיצור שתייםעשרה.

ואז היה עשרה לשתיימעשרה והתפללתי לי להנאתי במקום של ההרקדה.כאילו-יאלה נתפלל ואז נרוץ.סתם מבאס ליות בחצות לילה בדרך לתחנת אוטובוס.נכון?

ואז הלכתי ורצתי לתחנה ותוך כדי התקשרתי והבנתי שאני מפספסת ת'פשוש.האוטובוס יעני. קיצור מהר ה' הביא איזה מתוקה אחת עשיתי לה ככה עם היד והיא לקחה אותי עד לצומת ההיא. ובדרך קיויתי לעקוף את האוטובוס וככה להספיק לעלות עליו אבל בכלל בכלל לא ראיתי אותו.

קיצר בצומת אני מחכה.עכשיו זהו נגמרו האוטובוסים.אין.כל הקווים.מחכה מחכה.ואז אמרתי לה' ש-מה?פורים.וכל הפושט יד נותנים לו.ואני הושטתי אצבע. ואז הבנתי שכנראה זה לא מספיק אז עשיתי עם היד תנועה כאילו אני מחכה שמישהו יביא לי משו ואמרתי שאני רוצה טרמפ ל..איפה שאני רוצה.או לצומת הבאה או למקום של הבית.

קיצר אחרי איזה נגיד 2 דקות עוצרות לי שתי מתוקיות מהמדרשה שנוסעות לקבר .. . יאו צדיקות.נחמד להם.אז עליתי ואמרתי שסבבה נרד במושב שלפני הפנייה.

ואז באמת ירדתי שם והנהגת החמודה צדיקה הזאת נתנה לי את המספר שלה שמקסימום אני יתקשר והיא תיקח אותי.נשמה.

אז חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי וחיכיתי.ואפחד לא עוצר. ואני מבקשת ומתפללת ומחכה.ואין.נאדה.ואז אמרתי סבבה אני לא מצפה.לא בונה עלזה,כמו שמוריה אמרה.לא לצפות ואז זה יבוא.ה',עכשיו אני רק בידיים שלך.אין אוטובוסים אין לי כלום מה לעשות.רק בידיים שלך. ואחרי איזה עשרים דקות מאז שהגעתי לשם אמרתי לה' שחבל שעכשיו אני ככה קצת יאבד ת'אמונה כי אני יודעת שהכל ממנו והוא אוהב אותי וזה.אז אמרתי יאלה חמש מכוניות אני מחכה, אם מהחמש הבאות לא עוצר אפאחד אז..חבל.כי עוד פורים ואני כ"כ שמחה כבר יחסית הרבה זמן ומחר אני צכה לקום למילה ולעזור בבית וזה תכלס הכל בשבילך.

אז עברו 2 מכוניות ולא עצרו.ועברה עוד אחת ולא עצרה.ועוד אחת ולא עצרה. והחמישית גם לא עצרה.ו אז אמרתי טוב זהו.מה? באמת מה?רוצה שאני יישאר כאן בעשרים לאחת בלילה?ועוד פורים? יום כזה קדוש?

ואז אני שומעת רעש ומסתובבת וקולטת את המכונית החמישית חוזרת אליי ברברס. ייאאוווווו. לאן וזה? לקחו אותי כמעט עד הבית!במיוחד!וההוא מעשן כבד כמו ברזל אמרתי להם ה' ישמור אתכם הוא אומר לי הברכה שלך שווה לי יותר מהכל.צדיק.ואשתו כמעט נרדמה שם.והם המשיכו 10 דקות במיוחד בשבילי ועוד אח"כ עשו ת'חזור.עם ישראל צדיקים.לא נראלי בחו"ל היו עושים ככה..

נו,איך הוא? מתוק הה' הזה.צדיק.

ועכשיו לישון.למה מחר יש מגילה ומשלוייח. חח כניסת משלוייחם.ואני   עדיין לא בדיוק יודעת למי אני מביאה מתנות לאביונים.וצריך לארגן ת'סעודה.

ייאאא הולך ליות כיף בעז"ה=)=)

(גמלי נחמד שאת כותבת. אני קוראת סמויה קבועה שלך)פינג.אחרונה

אולי בימים הקרובים-המלקושזית שמן ודבשאחרונה
למישהו יש את הפיבלמנים של ספילברג?אוראלססס

חייב דחוף.

נסיון פעילקפיץ

נסיון פעילקיבוצניקית

(בייניש)

..קיבוצניקית
(בינייש)
הצליח?זיויקאחרונה
מדהים שהמקום הזה עדיין קיים.בן-ציון

הרבה התחיל כאן.

כתיבה ופריקה ודברים חדשים, אנשים חדשים

מסגרת שונה לתקשורת.

לילות קרים, שיחות ארוכות שעוברות בהרבה מקומות אבל בסוף משאירות טעם מר של אכזבה וכמיהה.

ציפיות, בלי מקור. פרשנות, רצונות ודמיונות.

נגמר מהר או לאט, אבל בעצם בכלל לא התחיל.

או לא נגמר באמת, עד שנגדע. ואז שוב, מבליח, מצפה-מתאכזב-שוקע, נשאר לבד.

ובסוף הכל חוזר לאותה הנקודה, אותה הכמיהה, אותו החוסר.

מה שמילא אך ייסר ובכל פעם היה בלב חצוי, רק הגביר את הרצון בכל פעם.

קוראים לזה בכל מיני שמות - בדידות, חוסר בחום ואהבה...

רכבת הרים של רגשות, חיים שלא ממשיכים בשום כיוון למשך תקופה ארוכה.

בכל פעם משהו אחר בא ומתחיל הכל מחדש.

אין סוף. בסוף זה רק אני.

(בהחלט מדהים שקיים.ענבלאחרונה
בס"ד

שלום בנצי 👋)

פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מישהו?האר"י פוטראחרונה

אולי יעניין אותך