ס"ד
עם תום יום הפורים העליז והשמח של מישלוחי המנות והתחפושות (זה ממשיך כעת מחר רק בירושליים (דמוקפות חומה) אני חוזרת למציאות שצולפת בפניי ובפני כל מי שגרה\גר ביהודה ושומרון.
אנחנו לפני כידוע הבחירות ... ואני יודעת שזה לא ממש נושא הפורום, אך מקווה שתבינו לליבי ותרשו לי לדבר על מה שעלול לשנות חלילה וחס והיו לא תיהיה את חיינו כאן ביהודה ובשומרון!
כאחת שגרה כאן בשומרון, בגינות שומרון, אינני יכולה להתעלם למרות רצוני ממה שמר בוזי' הרצוג אמר הערב ופורסם כאן באתר ערוץ 7 בחדשות ככותרת ראשית כעת.... הוא אמר שהוא "יפנה מתנחלים בהידברות" ......
זה מעלה לי את ימי הגירוש הנוראיים מגוש קטיף ושאני בעצמי השתתפתי אז במאבקים עליהם המון ואפילו כמעט תפסו אותי למעצר...בנס הצלחתי לחמוק אז מהחיילים... וקרוב ממש אליי צפון השומרון שכבר נפגע - 4 יישובים חרבו כאן כבר... לצערינו!!!![]()
וכעת הוא מדבר ממש עליי ועל כל מי שגר כאן..... חושב שנסכים ללכת מפה ב"הידברות".... מוזמנים לקרוא את הכתבה בשם: "הרצוג: אפנה מתנחלים- בהידברות", וקיראו את תגובתי שם- באותו הכינוי- מתנחלתמהשומרון- שזכתה כבר להרבה הצבעות חיוביות. חבל שאנו חוזרים אחורהה שובבבב... ושעם ישראל ישן למראה הסכנות הרובצות לפתחינו!!!! נתפלל שבורא עולם ייהפוך לנו את הגזרות האלה לטובה אמןןןן!!!!