ושנינו בבעסה רצינית בגלל זה...
זכינו בחסדי ה' לציין 10 שנים בשבוע שעבר,עגול ויפה ו... כמה תוכניות עשינו כבר משנה שעברה איך אנחנו הולכים לחגוג ובסוף... כלום!!
קודם כל החלום שלי היה להיות סוף סוף בבית משלי ולעשות חנוכת בית יחד עם יום הנישואים ולהזמין את כ-ו-ל-ם!!
אבל לקב"ה תוכניות אחרות ואנחנו בתהליכים כבר 3 שנים והגענו לשלב שפשוט אי אפשר להמשיך ולבנות את בית חלומותינו 
תמיד אמרתי לבעלי שזו המתנה הכי טובה לציון עשור לבית שהקמנו אבל פשוט לא הצלחנו לעמוד בזה וכל עליית המחירים מעלה גם את מחירי הבניה.. יש תוכניות ויש אישורים אבל אי אפשר להמשיך כי התקציב כבר לא מספיק למה שתכננו...
אז ב"ה אני מודה לקב"ה שאמנם בית אין לי אבל משפחה מקסימה יש!! (תודה רבה ה' !!)
5 ילדים בלי עין הרע והורים תומכים ומסייעים בכל מה שצריך.
אבל קצת קשה לצאת ולחגוג בצימר או בית מלון עם תקציב מצומצם ו5 ילדים מתחת לגיל 9 שצריכים טיפול .. וזה אפילו לא חופש (גם ככה ההורים שלי עובדים אז גם בחופש זה בעייתי...)
והבעסה הכי גדולה בתיזמון הזה הוא שאני שאני בתחילת הריון- שזה אומר: בחילות, חולשה, חוסר תאבון, חוסר חשק לעשות כלום ובטח לא לבלות...
לקב"ה תזמונים משלו, זה ברור, והכל לטובה! אבל תאכלס... זה ממש הרס לי את החשק לצאת לאנשהו... לא יכולה מסעדה- בא לי להקיא... ומה נעשה בצימר?- אי אפשר לטייל בסביבה כי אני לא יכולה לזוז ולתפקד ובכלל אסור לי לשבת בז'קוזי...
והכי נורא- אני לא מסוגלת להתקרב מידי לבעלי...
זה מתסכל- את שנינו!!
אז איך חגגנו??
אני בעבודה עד 4 ואח"כ כל הערב עם הילדים (כרגיל) והוא עבד משמרת לילה (כי לא הייתה ברירה..) וחזר ב 12 בלילה. אז התראינו חצי שעה בבוקר עם איחול קצר וחיוך מבויש ועייף..
שנינו היינו במצב רוח מבואס מאיך שזה יצא והדבר היחיד שעודד אותו היה הודעה חמודה וארוכה ששלחתי לו עד כמה אני אוהבת אותו ושנתגבר בסוף על הכל.. עם כל הקושי...
אז אתמול עשינו הערכת מצב, והגענו למסקנה- שזהו! נתכנן ויוצאים! ה' יעזור ואני ארגיש טוב!
ואז פתחנו עניים ושמנו לב ש... פסח מתקרב!!! ולא התחלנו כלום כי לי אין כוחות ולו אין זמן..
אז אחרי פסח? ספירת העומר.. אחרי ל"ג בעומר? מי בכלל זוכר שהיינו אמורים לחגוג משהו?? וגם הרבה יותר יקר..
למישהו יש עצות, רעיונות עידודים, מילות חיזוק...
אולי בכל זאת צימר.. יש למישהו מה להמליץ בצפון?
וסליחה על האורך...
נעלבת מאד מאד וכועסת ועוזבת את השיחה - או רק שותקת או הולכת ממש.