רקע כללי: אני באתי מבית פחות נקי ומתוקתק ממנו, אבא שלי בעיקר היה אחראי על הסדר וה נקיון כי הוא יקה וזה בנפשו... אני כמו אבא שלי בקטע הזה... אבל מעולם לא ציפיתי או שאפתי להינשא למישהו כמו אבא שלי כי אני יודעת שזה נדיר ואין אנשים כאלה. בעלי הגיע מבית שמוזיאון הלובר נראה כמו גן חיות לידו... פשוט בית מרקחת!! אבל אצלו-תמיד הייתה עוזרת בבית, ז"א הוא מעולם לא נגע בשום דבר! אמא שלו פרפקציוניסטית ולא מוכנה שהילדים יעשו כלום!
בעלי בחור ממש ממש לא מפונק (למרות הרקע...) יודע לעבוד קשה ולא מתעצל, יש לו ידי זהב ו באמת כל דבר שנמנה על תפקידיו של הגבר בבית הוא עושה בהצטיינות ייתרה.
אבל ישנה בעיה קטנה (או לא קטנה.. ) הוא טראומטי מאמא שלו! ז"א שכל דבר שאני יעשה שמזכיר את הפרפקציוניזם של אמא שלו, הוא לא מוכן שיהיה בבית! לשם הדוגמא, הוא לא מוכן שאני אגהץ את המצעים- כי ככה אמא שלו עושה וזה נראה לו הגזמה. הוא לא מוכן שאני אנקה את השולחן אוכל בסקוצ' בסוף כל יום אלה רק בסמרטוט- כי ככה אמא שלו עושה. הוא לא מוכן שאני אנגב את הכלים אחרי שטיפת כלים (למרות שאני רוצה רק את הסירים ו הדברים שנשאר עליהם סימנים) כי אמא שלו גם עושה ככה... וכו וכו וכו'. אז מה שקורה זה שאני עושה את זה בלי שהוא רואה או כשהוא לא בבית.
אז מה הבעיה? הבעיה היא ה שטיפת כלים...
הוא רואה את שטיפת כלים כתפקיד שלו. שזה דבר שממש עוזר לי!!! אבל מה? הוא לא מוכן שאני יגיד לו איך לשטוף כלים כי אז הוא ישר לוקח את זה לקטע של 'אמא שלי'. ואני מתחרפנת מזה!! כי אני מוציאה כלים מהארון ממש מלוכלכים (מבחינתי) וזה מתסכל כי אי אפשר להעיר לו -כי הוא יפגע או שיגיד שאני כמו אמא שלו... עכשיו, לבא ו להגיד לו- אל תשטוף כלים כי אתה לא יודע, יגרום לזה שהוא לא יעשה יותר כלום בבית כי הוא לוקח את זה ישר לקטע של 'אני לא יכול לעשות שום דבר שמוצא חן בעיניך אז כמו אצל אמא שלי-עדיף שאני לא יגע... ואני לא רוצה שזה יהיה ככה כי : א. אני אצטרך יום אחד את העזרה שלו ואי אפשר שרק אני יעשה דברים. וב. כי זה לא נכון!!! אני חושבת שאם הוא יקשיב טיפה הוא מסוגל לעשות את זה מצויין...
מה עושים????
פשוט נסיך!!