אממ..היה לי שבוע ממש טוב.ברוך ה'.
הוא עבר מהר!
ביום ראשון למדנו.סוף סוף.אחרי לפחות שבועיים נראלי. ועד שמצאנו מקום..
צריך למצוא מקום קבוע לתמיד.אולי על איזה גג. אבל גג נסתר..
ביום ראשון שיחקנו אנדרלמוסיה. היה כיף ומצחיק=)
כל השבוע היו לי טרמפים ישירים!יאו ישתבח שמו! ואפילו ביום חמישי נסעתי רק קצת באוטובוס.איזה כיף=)
אמא עשתה ערב כיף ואח"כ גם קנינו שתי דברים חדשים שהייתי צריכה כבר יחסית הרבה זמן.
נעה סיכמה לי את זה: תכלס,לכעוס על מישהו זה מתיש.
-אתה לא רוצה לראות אותו אתה לא רוצה לדבר איתו אתה צריך לא להתייחס אליו, לייבש אותו..
וגם אסור לך לא לאהוב אותו בלב ולהראות לו כאילו שאתה אוהב אותו.ולהיות נחמד אליו..מתיש.
אני לא בטוחה אם זה נקרא שאני כועסת עליה,לא על נעה, אבל אני כן סוגשל מקפידה.
לא,זה גם לא מקפידה.זאת הרגשה מוזרה ומציקה כזאת.
כמו שיש פרפרים בבטן כשרואים מישהו שאוהבים ממש אז ככה יש לי פרפרים כאלו של..של שנאה נראלי..כשאני רואה אותה או שומעת אותה או במיוחד רואה אותה בדברים מסויימים שהיא עושה. ארר.זה ממש לא כיף.
וביום רביעי עשינו שלט ותלינו על הגג.היה מצחיק.
אולי בפורים הבא נהפוך ת'קראוון לאוטו ננח ואז נרקוד על הגג;).אבל לא באמת כי הוא דיי גלוי..
אבל הגגות שלנו ממש חמודים.וגם הסולמות;).
אה!ברוך ה'.אני שמחה כבר כמעט חודש.
אני חושבת שזה בגלל השיחה היפה של הרב דביר בראש חודש. בזכות השני משפטים שהוא אמר והפתק עם על מה להתפלל בסידור. אהה.איזה כיף הלוואי שימשיך ככה עד הרבה זמן.
והבת של אסנת בבית חולים. כי היא לא אכלה כבר הרבה זמן. ואמרו שהיא הולכת להיות מאושפזת בין 4 ל6 חודשים.
ויהיה להם טוב. והם יהודים צדיקים.
..כשאנשים לא עונים להודעות,תמיד זה לא כיף,אבל כשבמיוחד את רוצה תשובה זה עוד יותר לא כיף.וגם מתחילות לעלות מחשבות לא נחמדות על-למה האנשים לא עונים.וזה בכלל לא כיף.
אני אוהבת את האופניים הכתומים. ואת הרדבק.בעיקר כשהוא יבש. ואת האוטו הלבן הארוך. ואת הטייץ הבורדו סגול האלו ואת המדבקה על הפלאפון. הכי אותה.ואת האופניים.
וביום חמישי הגעתי הביתה בזמן לפי מה שהתפללתי. וה' כזה מתוק!וכ"כ טוב!
והיה בסדר בסוף בשבת.
הן לא באו בצהריים אבל לפחות במוצש שיחקנו והיה אחלה.
ומחר אנחנו הולכות ללמוד ביחד למבחן!! ויהיה לי כיף.הלוואי. בעזרת ה'. צריך להתפלל עלזה.
מלא אנשים מתגייסים בזמן האחרון. ומלא אחרים מתחתנים. ברוך ה'.=)
תחשבו על זה- ה' שולט בכל העולם ויכול לשנות את כל גדרי הטבע.
- ה' אוהב אותי.
אם קשה לכם ככה פיתום באמצע החיים תתחשבו על זה ותאמינו בזה לגמרי. באמת באמת.
ותתפללו.מה שאתם רוצים וצריכים ובאלכם-תתפללו. תפילה זה הכח שלנו.