ויום אחד אני גם ימציא לזה שיר אולי 
ביחד עם המקום נייד
שהמקום נייד הזה הוא יהיה מן בית עץ כזה על גלגלים,עם חלון. ותקרה פחות רצפה מקיר לקיר
וגם נמציא מנורת חשמל ניידת עם עמוד כזה כמו של המצלמות. ועוד כלמיני דברים נמציא.
ובאמת זאת הרגשה מעולה כ"כ וכיפית שאתה מרגיש שה' שומע את התפילות שלך.ומקיים את מה שביקשת. ועכשיו אני צכה לעשות את מה שהוא ביקש ממני..וכיפלי כיפלי כיפלי

ואני לא זוכרת מי זה אניס.אני כמעט בטוחה אבל לא לגמרי
ואתמול למדנו למבחן והיה ממש כיף. לא,בעצם לא ממש,אבל היה כיף.
וגם ישנו בשעה נורמאלית.אחרי מיליון שנה שלא לגמרי..
וגם עשינו היום כלמיני דברים בגאומטריה ולא הצלחתי.
ועשינו הליכה.
וביקשתי מה' שהשעון יחזור מהתיקון היום או מחר והוא חזר היום!וזה עלה רק 50!וזה שיא הזול ושיא שיא שיא המהר.
וגם קיבלתי תשובה לסימן שרציתי
יהווו.
ומחר יש חופש. ויש ככה טונה של דברים ללמוד ולהשלים ולעשות.
ריח של סיד זה ריח טוב.
וריח של טוש/ בושם דובדבן,בושם של מכוניות אבל או מיניבוסים בלי חלונות-זה ריח נורא.
וין לי שירים חדשים כבר הרבה זמן.והשירים כבר משעממים לי.
ונכון כנפי רוח? אז ישלי אותו כבר מיום ירושלים שעבר!! ועכשיו זה פשוט מוקלט יפה אז זה יותר יפה.חוץ מהסוף שזה כזה בן אדםםםםםםם מוזר כזה וגם יש כמה קולות שניים גבוהים ומוזרים מידי.אבל בסכ"ה זה יפה.
וחבל שהרסתי את ההקלטה מיום ירושלים.
והיה לי היום טרמפ מצחיק ומכובד.
ואתמול עשיתי את הדברים באנגליתתת.מה קורה?ישתבח הבורא!
איש אחד שם בטטה במקפיא ואז הוא הלך איתה על הראש. אז איש אחד שאל אותו-מה אתה הולך עם בטטה על הראש? אז הוא אמר לו-זה לא בטטה זה בטטה קרה. ולצחוק מזה דקה שלימה. זה כיף

הבנתם? זה כאילו בתת הכרה
חח
זה כיף וטוב לצחוק. ומכפת לי שזה לבד.
ואפילו אני כבר צוחקת על עצמי לפעמים.
ושכחתי להוריד נעליים ונראלי נהיה לי יבלות מההליכה הזאת.
ולהתגבר זה טוב. לקום ולא לשכב עוד חמש דקות סתם,לא לאכול משהו מסויים,לסגור ת'מים במקלחת מוקדם יותר..איי אי איי.זה עושה הרגשה טובה כשמצליחים. ואפילו לא אכלתי את הבמבה בסוף;) חשבתי לאכול אותה ב8. אבל לא התגברתי ואכלתי מלא שוקולד היום.
והיא שלחה לי הודעה ארוכה ארוכה.מסכנה,באמת זה פאדיחות לשלוח כזה דבר.
ואז היא הלכה לישון.יופי. סתם מתוקה שהיא,שתישן.היא חייבת להשלים את כל השעות שלה ולהיות בריאה לגמרי!!חייבת.
והיה קפוא היום!נכון? כל היום הזה היה קר!
ו smile HASHEM ♥ YOU