במסגרת קידום חיסול החמצים, הכנתי אמש קנלוני טעים, במילוי קוביות בטטה ובצל סגול בחמאה וברוטב בשמל שמנת ועם מעט גבנ"צ.
אממה, הקנלוני יצא בחלק מהמקומות קצת קשה בצידו העליון, אולי בגלל כמות נוזלים בלתי מספיקה? הרוטב כיסה את היחידות בתבנית...
יש למישהי\ו ניסיון עם זה? אשמח מאד להסברים או לתשובות!
1. איך גורמים לכך שהקנלוני יצא רך לגמרי מכל צידיו? צריך להציף את התבנית ברוטב?
2. איך לבצע חימום חוזר בלי לגרום לו להתייבש?
רב תודות!!
זה הזמן, לא?
)
)
