עבר עריכה על ידי צ'ילי מתוק בתאריך ה' בניסן תשע"ה 14:41
אני לא חושבת שזה המצב במדינה בהכרח. אני מסתכלת מסביב, חברות, משפחה, אני לא רואה אנשים שמחליפים כ"כ הרבה עבודות.
לפני שבאתי לענות קפצו לי לרגע כל השרשורים שפתחת פה לאחרונה... ולדעתי צריך לעשות חושבים (ביחד עם בעלך) למה זה קורה. הגיוני שמפטרים אדם מעבודה אחת, שתיים, אבל כשזה דבר שחוזר על עצמו הרבה (פעם בשנה בממוצע) לדעתי כבר צריך להסתכל מה בעייתי...
כתבת בשרשור הקודם:
" אני עובדת, סיימתי לימודים, מניקה, מקלחת, מאכילה
מלבישה, מחנכת, שרה ומדקלמת, לא ישנה בלילות
הכל אני עושה...
בעלי אדם טוב, עוזר כמה שיכול.
אבל עייף כל הזמן (זה אופי, גם שישן 20 שעות, בריא ב"ה)
חושב המון על עצמו כמו כדורגל וחברים, משחקי פלא וספרים
גם שאני מבקשת שיעזוב את הספר ונשב ביחד...
...הוא רק ממצמץ בעייפות.
גם שישן רצוף ונהדר.
מאוד לא קל לי...
אבל יש לי ההרגשה שאני עושה הכל...
והוא מחפש איך להתנתק ולהשקיע בעצמו."
" הוא אומר שקשה לו
אומר שקשה לו במיוחד עם ההתחזקות
שאהב את חייו ללא איסורים
שמרגש כלוא ולא שמח
שמתגעגע לפעמים לחברים ולמנוחה
לתספורות בשיער וגם למשחקי הסוני"
אני לא באה לשפוט, אבל אני חושבת שיש שני דברים שכדאי לשים לב אליהם.
דבר ראשון- העייפות. לבדוק למה הוא עייף, האם זה גם בעבודה ככה? כי אז הגיוני שמפטרים אותו...
דבר שני- "אוהב לחיות את חייו ללא איסורים" לפעמים זה שואב כוח מבן אדם כי הוא מרגיש כבול ואז גם בעבודה הוא מרגיש כבול ואין לו כוח להשקיע בכלום.. לראות האם העבודות שהוא מחפש עושות לו טוב, האם הוא אוהב אותם? מרגיש מיצוי עצמי? או שהוא מרגיש שהוא כבול גם שם...
ודבר אחרון, אני לא מכריה את בעלך, וכול להיות שהוא פשוט טיפוס כזה, יש אנשים שהוא יותר יציבים וקבועים לגבי הדברים שהם עושים ויש אנשים שפחות. אם את רואה שגם בדת הוא התחיל ועזב וגם בעבודות קשה לו להישאר במקום אחד ולהשקיע (כי זו הסיבה שמפטרים עובדים בד"כ, השאר זה תירוצים) אולי כדאי גם לדבר איתו (או עם יועץ) על זה.
בהצלחה