של חלקכם.
זה מגוחך שאני מתאר מציאות ואז יש כאן כמה שמחליטים שלא תיארתי אותה נכון,
מסבירים לי מה המקרה הנכון
ואז מסבירים לי למה במקרה החדש שהם המציאו אני טועה.
מה נסגר?!
היו כאן כאלה שדימיינו שמה שכתבתי כאן גם אמרתי לה. ח"ו! פשוט הצגתי את המקרה כאן בלי גינוני נימוסים כי אני מאנונימי וגם אם היא תקרא כאן היא לא תזהה.
אז ככה, מתנשא? למה? אני מכבד אותה מאוד, אם הייתם שואלים אותה היא היתה מאשרת את זה, וגם אם הייתם שואלים את בורא עולם.
אני מציג את זה כעובדה שזה נובע אצלה מזילזול. את לא מאמינה לי? למה? את מכירה את המקרה?
זה ברור שאני חייב לה המון. אבל גם אם זה צורם לך באוזן, זאת האמת, גם אני עושה לה טובה. מה לעשות? יש כאן מישהו שיכול לומר שאני לא עושה לה טובה?
בקשר לאלה שדימיינו בעיות בשלום בית.
השלום בית עם אשתי ועם חמותי הוא מעולה.
פשוט שאלתי כמה אני צריך לתת לה הרגשה טובה ולהקריב ממני במציאות שהיא גרמה לבעיה סתם מתוך זילזול.
זה לא עניין אישי, השאלה היא מה רצון ה', הרי היא הביאה את זה על עצמה, אז אני אמור עכשיו לאגול קש בגלל זה? זו בחירה שלה.
ואלה שמדמיינים שמדובר ביותר מהעכרה קלה של האווירה, שוב, אני יודע מה המציאות, סבבה? אתם לא. העכרה קלה של האווירה. נקודה.
בקיצור חווית השימוש באנונימי (אני משתמש ותיק) לימדה אותי הרבה על התגובות.
יקרים. אנא מכם, הקשיבו למי שעומד מולכם, אל תשתמשו בדמיון שלכם כשאתם מקשיבים, רק תקבלו את הדברים כמו שהם.
ותנסו לענות על השאלה כפי שהוצגה ולא לחשוב שאתם יכולים להבין את האדם עצמו מעבר למה שהוא כתב.
בכל מקרה מצאתי יחד עם אשתי דרך להימנע מאכילה באופן שאולי לא יעכיר את האווירה.
אבל אני בהחלט חושב שחמותי מתנהגת בצורה לא מוסרית ולא מתחשבת ושזה יהיה לא נכון מבחינה מוסרית לוותר על דברים שחשובים לי במצב כזה.
השאלה כאן היא לא הלכתית,
השאלה היא האם כ