צריך עזרה רבותי.
לא יודע אם זה המקום לשידוכין, אבל אולי משהו כן יצא ועלי מוטל ההשתדלות, בעז"ה
אז ככה, יש לי אחות תאומה, שנינו בני עשרים ושתים חצי. הבעיה היא כזו: לי יש מלא הצעות, ולה אין, בכלל...
ואין לי מושג איך לעזור לה, אני פשוט לא מצליח כמה שניסיתי ופניתי להרבה בחורים - פשוט לא הולך לי (לא שניפגשו והחליטו שלא, אלא אפילו ברמה של להפגיש בינהם..)
היא בסיפור כבר יותר משנתיים כשאני רק מלפני חצי שנה בערך, וכבר עקפתי אותה במספר הבנות שניפגשתי איתן לעומת הבנים שהיא ניפגשה איתם.. ואני יודע שזה פשוט גומר אותה, והיא עצובה מזה ממש ומדוכאת ורואים את זה עליה, היא לא האחות המוכרת החביבה והשמחה שהייתה, היא מבואסת ובודדה וממש קשה לי לראות אותה מהצד ככה שהיא הולכת ומזדעפת.
והיא באמת פצצה, בלי להגזים בכלל, באמת. אבל הבעיה שלה זה שאין לה סביבה שמכירה אותה, רק מעט חברות, באמת לא הרבה, היא לא כזו עם מלא חברות, היא מהסוג של כמה חברות ממש טובות וזהו. ומקום הלימודים שלה זה אוניברסיטה שכמה שאני מבין זה לא מקום שהנושא הזה עולה שמה כמו במכללות וכו', שם זה ערבוביה של מלא אנשים ממלא גילאים, דתיים חילוניים וגם ערבים... בקיצור - לא המקום לשידוכין..
חשבתי לכתוב כאן בקצרה ממש את פרטיה, ואם למישהו יש רעיון שנראה לו קשור לו/אח/חבר וכו'- בבקשה אל תתביישו, אי אפשר לדעת מהיכן ה' יתן לנו את זיווגנו (מה גם שראיתי שיש כמה זוגות שיצאו מהפורום הזה...)
אז כך:בחורה דתיה, לא דוסה מדרשיסטית, אבל בהחלט רצינית ולא פוסלת שבעלה יהיה אברך, אבל באמת רק לשנה שנתיים, לא יותר.
לומדת פסיכולוגיה בבר אילן. בחורה מאוד חכמה ואיטליגנטית שכיף לדבר איתה במגוון נושאים, יש לה מחשבה עמוקה ומעניינת.
קצת מופנמת בהתחלה ורצינית, אבל כשהיא נפתחת-היא מתוקה!! שמחה וחמודה.
היא לא קומונרית צעקנית, שקטה יותר.. השקפתה זה בסגנון יותר פתוח ומכיל אם נאמר, מהסוג של הרב שרלו אולי, זה לא חד משמעי והיא יצאה עם חברה מישיבות קו, אבל בגדול נראה לי זה כיוון שיותר מתאים לה
אם למישהו יש הצעות ורעיונות - אשמח לשמוע, אפשר באישי... תודה לכולם ובעז"ה בשמחות אצלכם, רק בשורות טובות
)