בס"ד ובהשתדלותי
אם אני רואה שהתקשורת לא מוצאת חן בעיני - האם נבחרי הציבור צריכים לעשות עם זה משהו? לא. אני צריכה ליצור תקשורת אחרת שמוצאת חן בעיני. הדבר היחיד שנבחרי הציבור צריכים לעשות הוא לייצר סביבה חוקית שתאפשר לי לנהל ערוצי תקשורת אחרים.
למעשה, זה נכון בכל תחום אחר. אם יש משהו שנראה לי שצריך להיות אחרת ממה שיש - אז אני צריכה לייצר את האלטרנטיבה בשביל זה.
===============
כידוע, אחדות היא דבר נפלא. דבר רצוי שכולם חותרים אליו באופן כזה או אחר. השאלה הגדולה היא איך מגיעים לאחדות? מה נדרש מכל אדם לעשות למען האחדות? איזו פעולה תגרום לאחדות? איך "נראה" מצב של אחדות? כלומר איך אנשים מתנהגים/מדברים/חושבים כאשר הם מאוחדים?
כדי להגיע לאחדות על כל אדם לחיות במודעות לכך שצריך אחדות, ויתפלל לקב"ה שיכוון אותו להיות באחדות. מצב של אחדות , להבנתי, הוא בו כל אחד מבטא את עצמו בצורה מלאה - אך נותן מקום לזולתו מתוך מטרה משותפת, במקרה שלנו לעשות נחת רוח לקב"ה. כלומר, הקב"ה מאחד את כולנו.
כדי באמת להפנים את הדברים הנ"ל וליישם אותם, יש צורך שכל אחד יעבור חוויות שילמדו אותו את זה. חלק מהחוויות זה לימוד ממצבים שונים, מאנשים שונים וגם מספרים. יש כ"כ הרבה פרטים לדעת!!

יש