כן. עשיתי מעשה אמיץ.אני לא מתחרטת.ואני גאה בעצמי.Masterpiece
אומנם עכשיו יש מצפון לא קטן.. ותסכולים. ודברים לא נחמדים. ובושה. אבל זה שווה את זה.
אני החזרתי לעצמי עכשיו את החיים התמימים והמתוקים שהיו לי לפני.
הבושה,והתסכול והמצפון יעברו. אני יודעת. אני לא אסחב עם זה עכשיו לנצח. אני לא אתן לזה לשבש אותי.
אחרי הרבה זמן של התלבטויות קטנות וגדולות עשיתי את זה. ואני גאה ומרוצה. ולא מצטערת.ולא מתחרטת.ולא כואבת.
מה שהיה היה העיקר להתחיל מהתחלה. לשכוח ממה שהיה לא יהיה מהר,אבל להתחיל מהתחלה מתחיל מעכשיו. תהליך.ועוד תהליך.ועוד אחד.קטן וגדול. אבל אני יעבור את זה. אני מאמינה. ואני יודעת שאני מסוגלת. אם אין אני לי מי לי?!.
לומר שהיה לי טוב זה קצת בלתי אפשרי,אבל לומר שיהיה לי טוב זה אפשרי. כי אני יודעת שעכשיו יהיה טוב. השקט והשלווה והתמימות שאותם חיפשתי עד עכשיו נמצאו. השגתי אותם בעצמי. עם קצת רצון הכל אפשרי.

~סוף פריקה~

(אל תנסו להבין )
בהצלחה גדולה. טובי =][=
תודה.Masterpieceאחרונה
המצב משתפר. ברוך השם. הכל מתעכל לאט לאט. נשכח משגרת החיים היומית, צריך להתקדם.להמשיך הלאה. לא קלה היא לא קלה דרכינו. כמה שזה נכון. אבל שווה היא שווה דרכינו.
הגעתי למסקנה, שתהליך שלא מרוצים ממנו בסופו של דבר, לא נקרא תהליך. עד שלא אהיה מרוצה מבחינתי הכל עוד פתוח. תמיד. החיים הם חידה לא מפורשת והסודות בהם זורמים כמו נחלים. אם רק נרצה גם זה אפשרי. גם 'חידת החיים' בסופו של דבר תיפתר לנו. הכל תלוי ברצון שלנו. ובהשקעה שלנו להשיג את הדבר.
פניה לשי מיקהזית שמן ודבש

שי מיקה, שלום.

אני בעבר חשדתי בך שאת קשורה לרצח תאיר ראדה וזה מה שכתבתי.

מסתבר שטעיתי.

תביני אותי- הושפעתי מההסתה נגדך ברשת.

אני מבקש סליחה ממך.

אני מאחל לך חיים מלאים באור וטוב.

שי מיקהזית שמן ודבשאחרונה

הקפצה

..זית שמן ודבשאחרונה

נסיון פעיל.

מראים כאן מה ההפרש בין הטמפ' בגובה 850 מ"ב הצפויה ביום ראשון לבין הטמפ' הממוצעת ליום זה.

..זית שמן ודבש

אולי גשם קל בצפון ובחוף ביום ראשון

שרשור חדשקפיץ

נסיון פעיל

תגובה תגובה תגובהקפיץ

לרגע קראתי את זהמשהאחרונה

תגובה תגובה תגובה קפיץ

נסיון פעילקפיץ

מאוד

קצת מכוער, אבל נתרגל

ועכשיו חזרתי למחשבקפיץ

את החיצים כאן צריך לתקן ואת כל השאר גם קצת