אני רוצה להכין לשבת קוביות חז אתר בישוליםה עוף בטמפורה ברוטב חמוץ מתוק, אבל יש לי רק קמח מלא או 70%. אפשר להכין גם כך?
זה המתכון: אתר בישולים
חזה עוף בטמפורה עם רוטב חמוץ מתוק
מצרכים
חזה עוף חתוך לריבועים (5/5 לערך)
לבלילת הציפוי ( טמפורה)-
חצי כוס קמח תופח
1 ביצה
רבע כוס מים ( רצוי מי סודה )
מעט מלח
חומרים לרוטב-
4 כפות כוס רוטב סויה
2 כפות דבש יד מרדכי
2 כפות סוכר
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
2 כפות מיץ לימון
4 כפות מים
1 שן שום
1 כפית קורנפלור
אופן ההכנה
- לערבב את החומרים לבלילת הציפוי, להכניס את ריבועי
העוף לבלילה. לבחוש
- לחמם שמן שית במחבת ולטגן את הריבועים עד הזהבה 2 דקות בכל צד
- להניחם בתבנית תנור בשכבה אחת
-בינתיים יש לבשל את החומרים לרוטב כ2 דקות. להכניס את חזה העוף ולערבב עוד דקה ולהסיר מהאש
)
)

