בנות שלקחו אפידוראל - היה לכן נוח? הרגשתן כאב? הצלחתן להירדם? לא הציק לכן?
השאלה שלי נובעת מכך שבלידה הראשונה לא הספקתי לקבל אפידוראל.... אני זוכרת איך הקאתי, שלשלתי, רעדתי בכל הגוף.. תחושה נוראית של חוסר שליטה... הלידה הייתה בסופו של דבר חווייה מאוד עוצמתית... אבל גם מאודדד כואבת ומייסרת...
בלידה השנייה כבר ביקשתי אפידוראל מיד כשנכנסתי לחדר לידה... לא רציתי לחשוב על זה אפילו, ברוררר שאני רוצה אפידוראל מיד.... נתנו לי... וההתקדמות הייתה איטית... לא היה לי נוח בעליל לשכב כי נורא הציקה לי המחשבה שאני שוכבת על המחט ואם היא תזוז חלילה או משהו.... וגם כאב לי בכל זאת (כמובן בלי השוואה ללידה הראשונה). בקיצור היה לי מאוד מאוד לא נוח... וזה עצבן אותי שאני לא יכולה לזוז וצריכה רק לשכב (חצי ישיבה כזה) וזהו.... מצד שני... לא הקאתי ולא רעדתי ולא כל הדברים הקשים שהיו לי בלידה הראשונה....
ועכשיו אני מתלבטת מה לעשות בלידה הקרובה בע"ה.... האם לחכות לפתיחה 5-6 כדי לקחת? או לקחת מיד? כי אם הלידה תתקדם נורא מהר אני עלולה לא להספיק לקבל אפידוראל... כמו שקרה לי בלידה הראשונה... ואני לא רוצה שזה יקרה........... מצד שני אם אני אקח מההתחלה, יהיו לי שוב כמה שעות טובות שאני לא יכולה לזוז ולא נוח לי לשכב ואני מפחדת מהמחט הזאת וכו'?..
אגב, למה הרגשתי כאב למרות האפידוראל?!
מי יכולה לעשות לי סדר? =/