זה יכול להישמע משעשע ומצחיק.טבל אני אובדת עיצות...
היי,אנחנו נשואים שנה
לבעלי יש קטעים שאני לא מבינה אותו..ואני אשמח אם תגיבו איך נראה לכם הסיטואציה שלו והתגובה שלי,אל תחששו לבקר אותי
אז אני אתן דוגמא מאתמול בלילה
חשוב לי לציין שאנחנו חולים אחד על השני ב"ה,וחיים מאוד טוב...הוא טיפוס מאוד גברי בכללי,אבל יש לו קטעים כמו מה שפירטתי מטה...
חזרנו הביתה מסיבוב בסביבות שתיים עשרה וחצי,אני הייתי ממש עייפה והייתי צריכה לקום מוקדם לעבודה ,הוא לא כלכך עייף
...
התארגנתי לישון אירגנתי קצת את הבית ובאחד וחצי עליתי למיטה,כדי לשמוע את השעון מעורר ולקום...אני צריכה לשים אותו מתחת לכרית...אחרת לפעמים אני פשוט לא מתעוררת..
הוא רצה את הטלפון לשחק...אמרתי לו שאני לא יכולה כי אני צריכה את זה בשביל שעון מעורר,והוא לא יכול לשים לי מתחת לכרית(אסורים)
ביקש פעם פעמיים,לא עזר ..אמר לי אם את לא מביאה לי אני משפריץ עלייך בושם(הבושם הזה עושה לי רע ..כי אני בתחילת הריון וזה מזכיר לי תקופה שהיה לי סחרחורת,בקיצור הסברתי לו את זה פעם,אז הוא השתמש בזה עכשיו לאיום)
האמנתי שהוא לא ישפריץ באמת כי הוא חולה עליי ולא ירצה לגרום לי רע...ולא משנה מה הסיבה..
באמת הוא לא השפריץ אבל משלא נענה שנית הוא אמר לי "את חושבת שאני צוחק איתך? האמת שהייתי עייפה אז לא כזה התייחסתי..והשפריץ עליי כמה שפריצים...זה ממש עיצבן אותי אמרתי לו"חיימשלי למה?אתה יודע שזה עושה לי רע...אז הוא אמר"אווף אני לא מאמין על עצמי איזה מגעיל אני...קיצר הוא ממש התנצל ,הוא הביא לי את הכרית והשמיכה שלו(שלא יהיה ריח של הבושם)וזהו..אבל ביקש שוב את הטלפון...הסברתי לו שזה יהיה ממש באסה אם אני לא אתעורר לעבודה...והוא אמר אני אשים לך ליד הכרית..אל תדאגי את תתעוררי גם אם זה לא יהיה מתחת...קיצר לא הסכמתי..(סיוט מבחינתי לא להתעורר לעבודה)אז הוא הלך לישון בסלון..אמרתי לו טוב חיימשלי קח את הטלפון..קיצר הוא חזר..והלכתי לישון,אחרי כמה דקות אני מתעוררת..שם מוזיקה חלשה..(בדרכ לא מפריע לי) אמרתי לו פליז תכבה נשמה אני עייפה..וכאן הלא מוסבר.אז הוא הדליק את האור,ושם את המוזיקה על גבוהה ,מרוב עייפות וכנראה הורמונים של הריון אחרי שביקשתי ולא נעניתי התחלתי לבכות מרוב עצבים,בתגובה הוא קם,כיבה את האור והלך לישון בסלון,אמרתי לו חיימשלי בוא הכל בסדר..והוא לא בא..הייתי עייפה מדי מכדי לבוא אליו ולהתחנן בפניו...ופשוט נרדמתי...בבוקר קמתי הכנתי לו סדנוויץ והערתי אותו..אז הוא לא כזה דיבר איתי.וכיסה את עצמו בשמיכה.בצהריים שאלתי אותומה קרה אז הוא עדיין התעלם.אז כבר התעלמתי ממנו וזהו.ואז הוא בא ואמר לי חיימשלי למה את עצובה אמרתי לו למה אתה מתנהג ככה?הוא אמר סתם רציתי צומי...השאלה אם התנהגות כזו היא נורמטיבית ולא ילדותית מדי.???זה קורה לפעמים בכל מיני סיטואציות אחרות...
סורי על האגרת הייתי חייבת....
תוודה רבה

אנחנו מחכים לו מלאאאאאאאאא זמןןןןןןןןןן (3 הפלות חוזרות)
תגובה נפלאה