פתאום מתחשק לי לעשות שרשור על היום
פעם ראשונה בהרבה זמן..
בסוף נשארתי בבית מהגיחה. וטוב שכך. בכלל אתמול בלילה לא נרדמתי.. עד בערך 5 בבוקר. ואז כבר כולם קמו בשביל הגיחה
אז יופי שהייתי בבית.
אמ. עשיתי דבר מועיל שזה לנקות את החדר (בערך)
אני לא מלפי, לכל המעוניינות לדעת. אני רק חוה. לא קוראים לי בשמות חיבה, אני לא מרשה.
גלוטן זה הדבר הכי לא הוגן בעולם. בא לי להשמיד את הגלוטן מהעולם הזה. היא כל כך חמודה וטובה... לא מגיע לה לסבול ככה
ואז כשיצאתי הלכתי הרבה. נראה לי שעתיים וחצי. אבל הייתי צריכה לשים נעלי הרים ולא שורש. איכשהו הגעתי לשביל ישראל
יום אחד בעז"ה אני אעשה את כולו ברצף.
ממש בא לי שנעשה את הטיול ההוא בקיץ. רק שלא ישכחו אותי
זה עלול לקרות. אני מקווה שלא.
גיליתי שיש לנו מצלמה טובה בבית שכבר אף אחד לא משתמש בה. נראה לי אני הולכת לאמץ אותו לעצמי
אני רוצה לכתוב. ולהלחין. אבל קודם לכתוב. אבל המילים לא יוצאות לי
כאב ראש. אף פעם לא מפסיק
היה עוד שרציתי לכתוב. רק שכחתי..
נמאס להיות לבד. פשוט נמאס.
אוף.
פעם ראשונה בהרבה זמן..בסוף נשארתי בבית מהגיחה. וטוב שכך. בכלל אתמול בלילה לא נרדמתי.. עד בערך 5 בבוקר. ואז כבר כולם קמו בשביל הגיחה
אז יופי שהייתי בבית.אמ. עשיתי דבר מועיל שזה לנקות את החדר (בערך)
אני לא מלפי, לכל המעוניינות לדעת. אני רק חוה. לא קוראים לי בשמות חיבה, אני לא מרשה.
גלוטן זה הדבר הכי לא הוגן בעולם. בא לי להשמיד את הגלוטן מהעולם הזה. היא כל כך חמודה וטובה... לא מגיע לה לסבול ככה

ואז כשיצאתי הלכתי הרבה. נראה לי שעתיים וחצי. אבל הייתי צריכה לשים נעלי הרים ולא שורש. איכשהו הגעתי לשביל ישראל
יום אחד בעז"ה אני אעשה את כולו ברצף.ממש בא לי שנעשה את הטיול ההוא בקיץ. רק שלא ישכחו אותי
זה עלול לקרות. אני מקווה שלא.גיליתי שיש לנו מצלמה טובה בבית שכבר אף אחד לא משתמש בה. נראה לי אני הולכת לאמץ אותו לעצמי

אני רוצה לכתוב. ולהלחין. אבל קודם לכתוב. אבל המילים לא יוצאות לי

כאב ראש. אף פעם לא מפסיק

היה עוד שרציתי לכתוב. רק שכחתי..
נמאס להיות לבד. פשוט נמאס.
אוף.