אבל אני מחפשת רעיונות לגיוון.. השילוב של העוף עם התוספות או התיבול עצמו.
אני מכינה תעוף בד״כ עם הרבה בצל מטוגן (שעליו סוג של קרמל; מייפל, מעט סוכר ורוטב סויה)
ועל העוף עצמו אני שמה מלא פפריקה, אבקת שום, מייפל, רוטב צ׳ילי ורוטב סויה.(לא רוצה להוסיף מידי תבלינים אחרת זה יוצא מלוח מידי)
תוספות בד״כ זה אורז (כבר עולים לי רעיונות להוסיף לו במיה או שעועית ברוטב אדום) או פסטה (כשאין ברירה)
או תפו״א עם בטטה בתנור..
אבל זהו. נזכרתי בזה בשבת ורציתי גיוון והבטחתי לעצמי לשאול פה, לרעיונות מגוונים..

)
)
