טוב, אז אני נמצא בפורום הזה כבר איזה שבוע וחצי, וחובה להגיד שממש מעניין פה ויש פה אנשים ממש תותחים!.
ולעניין, ממה שאני רואה, יש פה קבוצה רצינית, אם כי לא כזאת גדולה, של אנשים שמתייעצים ומדברים, ואומרים בוקר טוב ושבוע טוב וערב טוב ומי ער.. וזה דיי אותם אנשים, ז"א שאנשים פה כבר אמורים להכיר אחד את השני (לפחות באופיים בפורום). וסוג ההכרות הזה מוזר לי אם לא מכירים אחד את השני במציאות.
ובכלל אני לא מבין את השימוש של המשתמשים בפורום הזה.
נראה לי שזה מוזר קצת למי שבפנים לשמוע את השאלות האלו, אבל זה ממש מעניין אותי, כי ישנם פה אנשים (והרבה!) שמהכתיבה שלהם, רואים שהם באמת תותחי על!!.
1. למה אתם שואלים מי ער? כשזה לא באמת מוביל לשיחה מסוימת, נראה שיש נוהל כזה שרשורים של שבוע טוב וכאלו שאין בהם שום תוכן מהותי חוץ מהשבוע טוב. למה אתם אישית עושים את זה?
2. מה הקשר שלכם עם אנשים בפורום, אתם מכירים אחד את השני במציאות? אתם מדברים גם באישי? יש לכם רצון להכיר גם במציאות?
3. איזה צרכים אישיים לדעתכם הפורום הזה בא למלא? במילים אחרות, למה אתם באים לפה ולא לחברים שלכם, ללימודים, למה באמת אתם צריכים את המקום הזה?(ואני בכוונה לא נותן דוגמאות כדי לא להסיט את המחשבה הבריאה שלכם..)
יכול להיות שהתשובה האינסטינקטיבית תהיה שפשוט באים להתייעץ ולשתף ולערוך סקרים נפלאים ודיוני עומק. וזה נכון, אבל מה שאני מנסה לברר זה למה פה, למה בתדירות התכופה יחסית בפורום הזה, מה הפסיכולוגיה מאחורי ההתנהגות הזה, מה הנשמה מחפשת פה.
אני חייב להדגיש, שאני ממש לא בא מלמעלה, רק מבחוץ.
עמ"י! אתם אנשים טובים, ותודה מראש למי שיגיב בכנות..
יום ירושלים שמח?
).

(וכל הפרטים שאמרתי הם לא אאוטינג - הכל היה מפורסם וידוע וגלוי מעל גבי הפורום, בעבר...)