יעל משאלי משתוללת כנגד ד"ר סודי נמיר בשל דעותיו היהודיותהוד קדומים

חוצפה שאין כדוגמתה.

ואלו הדברים שיצאו מפי האתון:

תארו לעצמכם רופא שהיה אומר לכם היום שהילד שלכם אוטיסט בגלל אמא. או שהאנורקסיה של הבת היא אשמתכם. או כל שמן ושמנה יחטפו מהרופאים שלהם מוסר על זה שהכל תלוי בהם וזו בחירה שלהם כמה הם שמנים..
לפני שישים שנים, ארבעים, אולי אפילו עשרים - חלק מהדברים האלה היו מקובלים ברפואה... ככה חשבו לא כ"כ מזמן.
היום, רופאים כאלה היו חוטפים תלונה (אם לא מכות) ובמקרה שהיו חברים בוועדת האתיקה של הסתדרות הרופאים גם היו מעיפים אותם משם, לכל היותר עם אפשרות לעבוד בשוליים הנידחים של בני-ברק והמרפאה של ...קופ"ח בקדומים איפה שאין בכלל אנורקסים, אוטיסטים ושמנים. כמובן.
או הומואים.

בשלושה מקצועות אין אפשרות לקבל בורות וטמטום (גם אם הם ברשות התורה...) לגבי הומסקסואליות. מחנכים, רופאים ושופטים. כל שאר בני האדם יכולים להיות מטומטמים לגבי זה כמה שהם רוצים. בטווח שבין הומופוביה כמחלת נפש לבין חמלה ומשיכת כתפיים לגבי איסורים התנהגותיים שבתורה - יכולים כולם להתנהל באין מפריע מצדי. ובלבד שלא יחנכו את הדור הצעיר, לא יסכנו את בריאותו ולא ינשלו אותו מזכויות חברתיות שהמדינה מאפשרת לכל אדם.

אל תתבלבלו. לא מדובר, מבחינתי, בסובלנות להשקפות אחרות. אני סובלנית לכל טמטום. בשלושת המקצועות האלה מדובר בהצלת חיים. צעירים שיושבים בכתה ושומעים רב\מחנך מפגר מדבר עליהם ודוחף אותם לייאש ואבדנות, רופאים שחולים נמנעים מללכת אליהם בגלל רשלנות רפואית משפילה שהם חשופים אליה ובכך מסכנים את חייהם, ושופטים...
אין לנו את הפריבילגיה להיות סובלנים לגבי אלה. 'לא תעמוד על דם רעך' היא הנחיה מפורשת לשיימינג ציבורי. לא רק להגשת תלונות אנונימיות בהסתדרות הרופאים-המורים-השופטים. המערכות הפוליטיות האלה עובדות לאט מדי, חלש מדי ולא מספיק אפקטיבי.
רופא אמר משהו הומופובי? תכתבו את שמו ואת מה שאמר\עשה. כדי שכולנו נדע לא ללכת אליו. הומואים ובני משפחותיהם וחבריהם. אם הוא בור ואדיוט בקשר לזה, הוא גם לא רופא מי יודע מה מעודכן לגבי סכרת ודלקת בזרת של הרגל. שמעתם מחנכים אומרים משהו מעוות ומשפיל בכתה של הילד שלכם? נא להתריע על זה בקול גדול. ביישו אותו, במקום שהילד שלכם יתבייש (גם אם אתם עדיין לא יודעים שהילד\ה שלכם הומו\לסבית. תתנהגו כאילו כן).
וכן לגבי שופטים. וכמה שיש לכם כוח לגבי כל אחד שעלול להרעיל את הסביבה הרגשית והנפשית שלכם, של הילד שלכם, של האחיין, השכן...

דר' סודי נמיר, למשל. לא הייתי מפקירה אצלו תינוק עם שפעת, ילד עם יד שבורה ודלקת בשלפוחית השכל.

וואלה לא קראתישוברת גלים

אבל ביום שתפתח כאן איזה שרשור מחמם את הלב כזה 

על יהודים שעשו טוב ליהודים ועל אחים ועל אהבת חינם והתרגשות כזו וכל זה

אז אדע שאנחנו ממש לקראת גאולה

מלך

אתה חכם והכל אבל באמת תעשה פה קצת יותר שמח

בבקשה!!

עוולות יש בשפע

טומאה? בכמויות!

בואו נוסיף טוב,נתמקד בטוב, נעצים אותו, נחזק אותו נאמץ אותו!

|אומרת בעיקר לעצמי|

תכלס ........פעם הייתי פותח כאלה שרשורים כאלה יצאתי מזה ....חנטריש

א. פתחתי שרשורים כאלה. ב. אני לא אומר לך מה לכתובהוד קדומים

את אומרת לי מה לכתוב.

אם את אומרת בעיקר לעצמך אז מדוע כתבת את זה לי?

ג. ביום שיפריעו לך הדברים שמשאלי כותבת יותר מהדברים שאני כותב, ייתכן ואכתוב על דברים אחרים.

א. מחילה, אז פיספסתישוברת גלים

ב. סתם לנסות לשנות פה אווירת פורום. 

ג. מפריע לי מה שהיא כותבת כמו שמפריע לי מה שפרופסור חצרוני כותב

כואב לי יותר משמפריע, מאוד.

אבל כך זה שיהודי לא מחובר להשם ולתו"מ אז זה לא מפתיע אותי. מבין?

וזה רק ביטוי, השורש נמצא בכ"כ הרבה מקומות שאם כל הזמן הדברים יפריעו לי אני עלולה להשתגע

ולכן מעדיפה להתמקד בטוב 

עוד כומרית של דת הפוליטקלי (אינ)קורקטהדרכה
ד"ר סודי אמיץ וישרבאתי לגני

אנני מכירה אותו אישית, אך את כל המתיפייפים למיניהם קשה לסבול!!!

איזה עיוות של מציאות , להתיר את האסור , לתת לו לגיטימציה. משכבי זכר הם איסור כרת! התורה לא נכתבה ונשארה לתקופת התלמוד , היא זו שהחזיקה וחיזקה במשך כל הדורות להשאר עם! לא יכול להיות שפתאום דור חדש הפציעה וקבע כי זה ממש נורמלי להיות כך ועוד גרוע מכך הם זוג לכל דבר , מביאים זרע פסול לעולם רח"ל.

זה לא בושה להיות חולה בנפש כמושזה לא בושה להיות חולה בגוף. האם אדם שנמשך לקטינים, פדופיל, הוא נורמלי....

או אף לצאת לדייט עם כלב או אף עץ( דווקא גם על זה שמעתי באומות העולם...).

יש לי גם חולשות , וגם חוזקות. את החולשות אני מטפלת בהם ללא בושה,  ואת החוזקות אני מתפרנסת מהם ללא בושה.

הומו , פדופיל , וכל אלה זקוקים לטיפול , וזאת לא בושה. כל אחד נולד עם השליחות שלו לתקן את עצמו והעולם.

חברה , לא להתיפייף , יש לומר בגאון ואומץ שזה פסול, לא לשנוא חלילה אף אחד , גם לא זה אשר חושב שזה בסדר ואף מתנהג כך , אבל לא להסכים.

הערה קטנה , אני אמא ל9 ילדים כ"י, וזה בעיני ציבור גדול בארץ מטרד....בושה......ופרימיטיביות.....

צחוק החיים.....עיוות המציאות.

ברוך ה' התפרסמה הכתה שתנועת דרך חיים יוצאים בתמיכה בוחנטרישש

רק השאלה כמה זמן לקח להם בעולם שלנו זה צריך להיות כמה שעות לא ימים )

דרך חיים יכולים רק להזיק לעניין, מה שנקרא 'חיבוק דב'.הוד קדומים
אם היה מישהו אחר שיעמוד מאחוריוטוביה2
אז מאוד יכול להיות שאתה צודק.

אבל ההנחה היא שאם איו קבוצה שמוכנה להגיד את זה בקול - אז תמיד כדאי לתמוך. ההרגשה שאין אף אחד שמוכן 'לספוג' איתי את ההשפלה על מה שחשוב, היא הדבר שגורם לאנשים לא לא לעשות דברים שהם מאמינים בהם

בברכת שנהיה תלויים זה בזה ולא זה לצד זה

*גילוי נאות אני חבר בתנועת דרך חיים
הרשעה שכחה את הגילוי הנאות:יזהר

יש לה בן המוסקסואל.

היא חלק מהכת הדורסנית הזאת.

וראו גם כאן.

היא כותבת שם? מה הניק שלה?הוד קדומים
אמא כותבת.יזהר

אגב, האולפנא בה היא למדה נתמכת ע"י הקרן לישראל חדשה.הוד קדומים
כמובן שזה דבר יחסית חדש, וגם נשים נורמליות למדו שם כמו חני לוז למשל, אבל כיום זה המצב.
היא כותבת שכל הדתיים לאומיים הם בעצם קונסרבטיבים. לה מותר.הוד קדומים
כמובן שאם רב היה אומר זאת הוא היה מוקע מיידית.
אין לי אלא לקבל את דבריה בהסתייגות אחת:
לא *כל* המגזר הדתי לאומי אלא כל מי שב'איזור החיוג' (לא הגיאוגרפי) של יעל משאלי.
לא יודע על שיימינגנפתלי הדג
אבל ברור (מידע והכירות) שההתנהלות בציבור הדתי בנושא היא מסוכנת. הומואים קיימים ותמיד היו. זו אינה מחלה וזה לא ניתן לריפוי.
להגיד אחרת זה חד משמעית לדחוף להתאבדות, והדברים האלה קורים.

לפני שתקפצו, אין בדברים האלה שום לגיטימציה למשכב זכר. או להתנהגות הדורסנית של הקהילה הלהטבית.
אתה סותר את עצמך. בכל מקרה:הוד קדומים
אם כל אחד כזה היה מטופל באופן אישי, המצב היה שונה.
אבל 'הקהילה' הזו כופה על כל אחד כזה להשתייך אליה ולחשוב כמותה בכל נושא, ומפה המון המון מהבעיות.
אני לא חושב שזה ניתן לטיפולנפתלי הדג
(כמובן שזו סקאלה, אני מדבר על המצב הקיצוני)

עם היתר אני מסכים לחלוטין.
מעניין. אתה מכיר עוד דברים שלא ניתנים לטיפול?הוד קדומים
מעניין שעל שום דבר לא אומרים את זה.
הרי על כל בעיה אומרים שאפשר לצאת ממנה בעזרת טיפולים שונים, רק זה לא.

לדעתי, כל אנשי המדע שאומרים כך פשוט *משקרים* בזדון ובמכוון. לא מאמין לאף מילה שלהם.
כן, אני מכירנפתלי הדג
נרקיסיזם, קלפטומניה, פסיכופתיה.
כל אלו הן הפרעות אישיות שלא ניתנות לטיפול, אלא להכלה.
מצטער לאכזב ..
אשמח למקור.הוד קדומים

דוגמא מפסיכופתיה:נפתלי הדג
עד כה לא נמצאה תרופה שמסייעת לפסיכופתים לרכוש אמפתיה, או מאפשרת לפסיכופתים לחוש רגשות עמוקים.

הטיפול המקובל כיום בפסיכופתיה הוא טיפול פסיכולוגי. עם זאת, מחקרים‏[4] הראו כי פסיכופתים חסינים בפני טיפול בשיחות, והן אפילו הופכות את המניפולציות שלהם ליותר יעילות. נוצר מצב שבו המטפל עשוי להפוך לקורבן של המטופל. קרו מקרים[דרוש מקור] שבהם מטפלים סיכנו את המקצוע שלהם משום שמטופל פסיכופת שיכנע אותם לעזור להם. למרות שהמטפל מודע לכך שעומד מולו פסיכופת, הוא עשוי להתקשות בעמידות בפני מניפולציות שלו.

(מתוך הערך בויקיפדיה)
תודה. טוב, לא הייתי משווה בין המקרים. בכ"ז: נאמר שם:הוד קדומים

'עד כה לא נמצאה תרופה'.

אולי תימצא בעתיד.

הרבה מאלה כיום הם כאלה בגלל התקשורת וכו'.

המקרים הקשים הם די מעטים, ובהם צריך לטפל.

תרופה זה בהנחה שאפשר לשנות את זה בטיפול במוחנפתלי הדג
ודאי, צריך להבין שזו סקאלה, זה לא או כן או לא, וברורשזהלגיטימציה והחשיפה מעודדות אנשים במקומות שונים בסקאלה לנטות לכיוונים שלא בהכרח הם היו נוטים אחיהן בלעדיהן.
אבל יש גם מקום הסקאלה שהוא מוחלט. אולי טיפול תרופתי יעזור פה, אבל בינתיים אין, והרבה יותר יעיל כרגע למצוא דרך אמצע שמצד אחד תכיל את הצד הזה של הסקאלה (שוב, לא בהכרח עם הכלת המעשה, למרות שמבחינת יחס, אין הבדל בין הומו לנואף ומחלל שבת, אבל זה דיון אחר), ומצד שני לא תדחוף אליו אנשים, בטח שלא בכח כמו היום.
על חילול שבת אין מלחמה. כלומר, יש אבל לא בהיקף כזה.הוד קדומים

יש דרישה של שמאל קיצוני לתחבורה ציבורית בשבת, או למכירת חמץ בפסח, אבל זה לא נאמר בשם עיקרון של התנגדות לשבת או לחג, אלא מתוך שנאה לדת בכללה. לו לא יהיו יותר מצעדי תועבה וכו' - היחס ישתנה.

ובצד השני יש הצדק למשכב זכורדי"מ
התאבדות ומשכב זכר בשניהם שייך דין רודף אז לא הבנתי למה החלטת מה עדיף על מה
יש עוד אופציותנפתלי הדג
למה?די"מ
לא הבנתי את השאלה, כי זאת המציאותנפתלי הדג
התכוונתי *עוד אופציות למה?די"מ
עוד דרכים ךהתייחס להומואיםנפתלי הדג
מלבד לתת לגיטימציה למעשה או לא לתת לגיטימציה לנטיה.
גם למנוע טיפול ממקרים שיכולים לטפל בהם...אדם כל שהוא

עלול לדחוף להתאבדות.

וחוץ מזה שלא אכפת לי שיתאבדוטוביה2
כן אני יודע שזה בוטה אבל אסור לשכוח שתפיסת ההלכה האי שאחד שעושה מעשה כזה עדיף להרוג אותו משיעשה את זה ואפילו לא צריך בית דין. אז נכון שאני לא הולך להרוג אבל לטעון שאסור להאבק בזה כי זה גורם להם להתאבד - זה (לפחות מבחינת היהדות) לא טענה קבילה

וכן כמו שכבר צינו כאן יש סקלה ולא כולם מקרי קיצון ככה שהקאת הקבוצה הזו בהחלט מועילה שאחרים לא יפלו
מסכים. יש פה ניסיון לסתום פיות בטענה של התאבדויות כביכול.הוד קדומים
אגב מה שכתב הלל גרשוני ופרסמתי קודם.
לא ייתכן לאסור על אנשים להביע את דעתם
בתירוץ כזה.
ובכלל, תמיכה שמקבל אחד שמשתייך ללהט"ב היא כזו אדירה ועצומה, וההתנגדות שואפת לאפס, כך שאין להם שום סיבה להתאבד.
להפך. אדם שנניח קשה לו בחיים, יכול להצהיר שהוא חד מיני ובו במקום הוא יקבל תמיכה וסיוע מעל העולם ואשתו, ואני מאמין שרבים מנצלים את זה.
למעשה, זו הדרך הכי יעילה ומוצלחת כיום לקבל תמיכה, עזרה וחיבוק אוהב.
א. מדובר על אנשים שיש להם יצר רע כזה..אדם כל שהוא

לא בהכרח על אנשים שעברו עבירה. חלקם אנשים שכובשים את יצרם, ויזכו לשכר מן השמיים על כך.

ב. מותר להרוג מי שבא לעבור על איסור עריות [משכב זכור, אשת איש וכו'], רק אם הוא בא לאנוס את הצד השני, ואין דרך אחרת למנוע.

נכון ולא נכוןטוביה2
נכון שיש כאלו שלא עוברים. אבל כמו שאתה בטח מבין מדובר באנשים שמודעים לבעיה שלהם ולא סביר שהתנהלות לא מקבלת כלפי ה'קהילה' (איחס) תפגע בהם
ולא נכון אפילו אם בהסכמה הורגים אם ע''י זה יצליחו למנוע את החאט זה נקרה להצילו בנפשו
לא כולם עושים את זהצריך עיון
יש כאלה שרוצים לצאת מזה, והאמירה שאין טיפול מייאשת אותם, נראה לי שלזה אדם כלשהו התכוון
הם יהודים. אם יש לך רצון שהם ימותו, יש לך בעיה!יוני
גם ישו היהטוביה2
והרגו אותו

אני יכול לחשוב על עוד כמה. אבל זה לא הדיון. אני כתבתי שאני צריך לעשות מה שאני יכול כדי למנוע את המעשים האלו גם אם זה אומר שחלקם ימותו. היות וזו עמדת התורה - אני לא רואה בזה בעיה

נ.ב. אל תתחיל לחפור שהם לא עומדים בתנאים להריגה בזמן שאני עושה את פעולות המנע - כי אני לא הורג ואם אתה מסתכל לטווח רחוק אז אני צודק. אני לא עושה מעשה איסור ואני לא מתכוון להתחשב באומללות של אותם אנשים
קודם כל אתה חושב על הרגיוני
כי הכי קל להגיד שימותו וזהו..

קודם אתה חושב על אונסטוביה2
או תוכיח שלא

אתה באמת מגזים אני הגבתי לתגובה שבה עלה נושה ההתאבדויות, והגבתי שלנו כחברה לא אמורה להיות התחשבות בחולים עד כדי כך. הם עלולים להתאבד אבל לי זה לא משנה לדיון
אה יכול לקרוא את דברי כתבתי שזה בוטה. ואם זה לא היה ברור זה מכוון כנד הממסד החולה שלהם שהוא אלים ותוקפני אז כן לטענות ההתאבדות אני משיב ב'שיתאבדו'. דע לך כלל בחיים כשאתה מתקיף אתה מוצי מאנשים את החלקים הפחות טובים שלהם
אני מסתכל על התגובה הקודמת ועל התגובה הזאתיוני
חזרת בך?
לא, למה?!טוביה2אחרונה
אני חושב שצריך להלחם במשכב זכור בכל דרך שאפשר. אני יודע שאסור להרוג הומוהים בידיים על פי דין תורה. ואני יודע שדין האנשים העושים מעשה זה (לפחות במציאות מתוקנת) הוא מוות.
לכן אני חושב שבאמת צריך לעשות מה שאני יכול, ושהוקעת המעשה היא גם מועילה למניעתו וגם מינימלית לנו כחברה. ואם כמה כאלו ימותו בלי שיעשה מעשה איסור (אלה ע''י עצמם) אז אני לכול הפחות אדיש לכך
מה דעתכם על השיר שהכנתי? (איאיי)כולנו הביתה
מקסים! מאוד זורם, קליט, המוסיקה קצבית. יישר כויח!נחלת

תודה רבהכולנו הביתה

שיר גנריshaulreznik

שיש מאות כמוהו. אין בכוונתי לפגוע, חלילה, אך כדי להפיק את המיטב מה-AI, נדרשת השכלה מוזיקלית. כשמבינים אילו מעברים ומקבצים נשמעים סתמיים, יודעים מה בדיוק לבקש מהבינה המלאכותית כדי שזו תפיק לחן מקורי.

זה לא לחן מקורי, זה קאבר ללחן מפורסםכולנו הביתה

ואשמח שתראה לי איפה יש מאות כמוהו (תורניים), לא מצאתי שירי AI ברמה הזאת.

זה A! ? זו לא להקה וסולן? או שרק המוסיקה AI?נחלת

איכשלאיהיה - מאוד יפה. אהבתי.

כל הביצוע השירה AI. שמח שאהבתכולנו הביתה

והנה גירסא אחרת עם רק גיטרות משוגעות, מה עדיף?כולנו הביתה
לי יש משהו שמאוד אהבתי. שמעתי את זה שוב ושוב ושובנחלתאחרונה

בלי סוף...עד שאחת התגובות הודיעה חגיגית שזה AI.....כל כך התאכזבתי......

בורחת עוד מעט לארץ קצת נחשלת, בלי אינטרנט, בלי AI......תענוג!

פוליןנחלת

האם מישהו מכיר אנשים דתיים שהיו רוצים לצאת למסע

לפולין - אתרים יהודיים שמלפני השואה, חמישה ימים?

חברים שלנו היו רוצים אך לא מצאו סוכנות נסיעות שעורכת

כזה עכשיו.

הם סיפרו שאחת מהסוכנויות הציעה לגבש קבוצה

של לפחות עשרה איש. דתיים המעוניינים בהכשר

מהודר, וצניעות.

נשמח לשמוע אם לאי מי יש רעיון עבורם.

הם רוצים לנסוע עכשיו. לא מאוחר יותר.

יישר כוח!

.

רק אתרים יהודיים מלפני השואה?פשוט אני..

כלומר בלי גטאות ומחנות השמדה?

חושבת שאפשר אבל לא רק הם יהיו בדיכאון תודה רבה!נחלת

רק אחד טוב שם פשוט?נחלתאחרונה

כשאני צריכה לנקות את הפריג'ידר, אוף??

אז השם אומר לי: קחי בתי והיי שמחה!

זוכר את הויכוח על האסטרונומיה?נחלת

שאלתי אז חברה שעסקה בכך באופן יסודי ורציני פעם, היא אמרה שאין

ספרים כאלה.

פתחתי עכשיו מחשב וקפץ לי שיעור של הרב אהרן לוי שכותרתו:

איך בונים אמונה.

נפתח לי דווקא השיעור השלישי. התחלתי להאזין ואז הוא אמר

משהו על מזל. הוא הזכיר ספר של הרמב"ם (גזירת כוכבים)

ואת הרמח"ל (דעת תבונות).

חושבת שזה נוגע קצת. ממליצה.

שים לב, אם אתה שומע את השיעורים שלו, גם לתגובות.

לפעמים הן מעניינות. ואפשר לשאול אותו בתגובות והוא

תמיד עונה (אין לי מושג מאין הוא לוקח את הזמן לזה...)

הוא עונה בקצרה. כך שאם תתכוון לשאול, כדאי לנסח

את השאלה כך שהתשובה תתאים למה ששאלת.

בהחלט אפשר לבקש ממנו הפנייה למה שמעניין

אותך בנושא.

מה אתם חושביםהתלמיד העייף

הייתי בחתונה עכשיו של חבר והיה 0 אנשים מהישיבה התיכונית שלנו (היום כבר נמצאים עמוק בעולם הישיבה) הגיעו מהישיבה התיכונית אני הרב שלנו וראש הישיבה עכשיו זה לא היה בחור שקט הוא בחור שבתיכוניץ היה מאוד פעיל ובאמת היה חבר טוב של כמה חבר'ה וחברמן עכשיו בסדר לא כולם חייבים לבוא אבל מינימום חבר אחד שניים טובים מה נסגר??

עצוב ממשכְּקֶדֶם

אופייני לג'ן זישבורת,לב

והלוואי שיתעוררו מחשבות

תלוי מה הגיל שלוחושבת בקופסא

אם הוא סיים את התיכונית לפני 7-8 שנים ולא כל כלך שמר על קשרים משם, יכול להיות שזו התדלדלות טבעית של חברויות מהתיכון.

היינו פעם בחתונה של חבר של בעלי, ובעלי הרגיש צורך מיוחד שנבוא למרות שזה היה באיזה כרם נידח על איזו גבעה, כי הבחור הזה לא מאוד חברותי במיוחד וצריך לשמח. בסוף היו חוץ ממנו עוד 2 חברים, ושלושתם היו היחידים שרקדו לחתן. לכלה היו בערך 4-5 חברות. אחרי החופה בשעה 9 וחצי בערך הם עוד לא יצאו מהחדר ייחוד, ובעלי ממש התלבט כי הוא הרגיש שהוא חייב לשמח בריקודים, אבל הטרמפ שלנו (הרב שקידש בחופה) רצה לצאת, וידענו שיש לנו נסיעה של שעתיים וחצי לפחות, ושום טרמפ אחר כי אנחנו לא מכירים אף אחד שם, ומתוך אולי 50 האנשים שהיו שם חצי כבר יצאו. בסוף נסענו עם הרב.

זה כנראה אחד האירועים הכי מוזרים שהייתי בהם, ובאמת הרגיש מאוד לא נעים שלא היו חברים.

יישר כוח לכם!!נחלת

זה לא המקרה...התלמיד העייף

סיימנו תיכון לפני 3 שנים

ואני יודע שהוא שמר על קשר עם כמה מהקרובים אליו ואפילו הציע להם שידוכים

הוא לא הזמין או שהחברים לא הגיעו?חושבת בקופסא

הזמיןהתלמיד העייף

אני הייתי אחראי על ההרשמה פרסמתי בקבוצה של הכיתה שלחתי לקרובים שלו תזכורות ונאדה אפחד לא בא או אפילו נרשם

מאוד יפה מצידך. תבורךנחלת

באסהארץ השוקולדאחרונה

תלוי במרחק מהמקום ועם מי הוא שמר על קשרארץ השוקולד

יכול להיות שכעת אין לו קשר עם אף אחד מהישיבה התיכונית ולכן מיותר מבחינתו להזמין משם

אין מספיק מקום בשרתים של ערוץ 7פשוט אני..

אם אתחיל לכתוב ביקורת על הגיליון האחרון של מגזין ''פנימה'' 🙈

כמעט בכל עמוד הרגשתי צורך לדפוק את הראש בקיר, אבל הצלחתי להתגבר על היצר 🥳

הדסה הדסה למה את הלב שלי לקחת הדסההה קפיץ

אממ… בנותבנות רבות עלי

מה הקטע שלכם עם זקנים של גברים?

שלכן*בנות רבות עליאחרונה

שנים לא הייתי פה.הלב בוער למלך!

לא ידעתי שזה עדיין קיים. אז ברוכים תיהיו אנשים חדשים וישנים

אתה קיים גם מחוץ לווצאפ???אריק מהדרום

לאט לאט חוזרים למקורותהלב בוער למלך!אחרונה

עוד פעם גולש יותר זמן ממה שתכננתיחוזר תמיד לאשתי

בפעם האלף החלטתי שהפעם אני לא נסחף.

כאילו, שום דבר לא יעזור זה חזק ממני.

לא בקטע של צדקות או נפילה, פשוט נגרר, זה שורף זמן ואני מרגיש שאין לי שליטה על הזמן שלי.

מה יש באינטרנט שמטשט את גבולות הזמן, ותמיד תמיד תהיה עליו יותר זמן ממה שתכננת?

אבל היצר הרע פעיל בכל הגילים....הסקרנות.....תודה!נחלת

הפיצ'ר האהוב עליי בתקופה הזועשב לימון

שנכנסים לאתר אינטרנט והוא מציע לי לאשר שימוש בקוקיות 🤭

אם יש שיער מספיק ארוך אני מאשרת

עד עכשיו אני לא מבינה מזה הקוקיס האלהנחלת

וגם, למה מכנים את מה שזה לא יהיה, כך.

אבל אני לא דוגמא...

תודה!נחלתאחרונה

משה

עוגיות זה משמין (את בקשת ה http)

אולי יעניין אותך