מעולם לא כתבתי באף פורום זה חדש לי , אך יש לי צורך לשתף ולפרוק מעלי כמה תסכולים...
אני נשואה באושר כבר כמעט 3 שנים יש לנו ילד בן שנה וחצי ואני בהריון בחודש רביעי. יש לי בעל מקסים התחתנו מאהבה גדולה יחסית מהר לאחר שנה.. אני חייבת לציין שיש אהבה גם היום אך עם זאת הרבה משקעים ...
אחרי החתונה עברנו לגור אצל הוריו ולאחר כחצי שנה 7 חודשים החלטתי שקשה לי מידיי להתמודד עם המשפחה שלו אז עברנו להוריי בתירוץ שאחרי לידה אני רוצה להיות קורבה לאמא שלי...
הבית של ההורים שלי קטן וצפוף מאוד לחמישה נפשות אך משום שקנינו דירה אז נשכנו שפתיים וסבלנו בשקט.
יש לציין שההורים שלי אוהבים מאוד את בעלי וההורים שלו אוהבים אותי ואת הילד מאוד.
חמתי בהתחלה הייתה בסדר איתי תמיד היינו חברות מידי פעם היא פגעה בי אך לא התייחסתי אלייה יותר מידי אפילו שזה כאב .
אני אקצר ואומר שהבעיה מתחילה מכך שבעלי כל הזמן רוצה להיות עם המשפחה שלו... יום שישי בצהריים שהוא מסיים את העבודה הוא אפילו לא אוכל לא מתקלח ישר בואי הולכים לאמא שלי עד עשר 11 בלילה. יום שבת בבוקר קמים הוא שותה קפה הולכים לאמא שלו עד מוצ"ש ושלא נדבר על החגים שזה רק אצל המשפחה שלו .
כמעט שאין לנו ביחד לחוד לא קיימנו מצוות פרו ורבו כבר 4 חודשים מהרגע שנכנסתי להריון ולפני זה גם לא היינו כל כך ביחד בגלל שאנחנו אצל ההורים שלי ואין דלת בחדר ולכן אנחנו סובלים מחוסר פרטיות ...
כשאנחנו אצל ההורים שלו ואני מבקשת ממנו שנלך הוא נכנס להתקף חרדה ומתחיל להתעצבן ולצעוק מה את לחוצה מה יקרה אם נישאר עוד קצת .. אני מסבירה לו שדי אני עייפה ואני רוצה ללכת הביתה לנוח הוא מתעצבן ולא ברור לי למה ..
החג האחרון אמא שלו פגעה בי קשות כאשר סיפרתי לה משהו על בעלי ויצגתי את הדברים בהומור היא לא הבינה אותי נכון ואמרה לי אני מקשת ממך לא להכניס לבית שלי את הכביסה המלוכלכת שלך כאשר זה הייה בשולחן שישי ליד חמי האחים והאחיות של בעלי נפגעתי מאוד ביחוד לאחר שכולם התנפלו עלי ונהיו הסנגורים שלו והוא לא אמר מילה..
אני כבר לא יודעת אייך לדבר איתו אייך להסביר את עצמי שהוא יבין מה עובר עליי ואייך להתחיל לפתור את הבעיות הזוגיות שלנו...
זה מתסכל אותי מעציב אותי בייחוד בגלל שאני רוצה שיהיה לנו טוב שיהיה לו טוב וקל אני לא יכולה לסבול מתחים אני לא אוהבת לריב ותמיד שמרתי על כבודי מול אמא שלו ובאמת שהייתי בסדר לאורך כל הדרך ...
בבקשה תעזרו לי מה עושים מאיפה מתחילים ?
דבר נוסף חשוב לומר שבעזרת השם אנחנו עוברים לדירתנו החדשה בעוד חודשיים שמרוחקת ממשפחתי ומשפחתו.
תודה רבה .
שולה

תגובה נפלאה