אלימות בכיתהציפורי

אני מורה מחליפה מחנכת כיתה ב'. לא האמנתי שילדים בכיתה ב' כאלה אלימים. כל אחד שקצת מרגיזים אותו ישר מתנפל במכות. מתוך 25 ילדים בכיתה יש לפחות 5 ילדים כאלה והם הורסים לכולם את היום. די. אני מתוסכלת לא יכולה יותר מרגישה שאני שוטר ולא מורה וכבר אני בעצמי חוטפת גם מכות כשאני מנסה להפריד בינהם. ניסיתי כבר הרבה שיטות( טבלאות התנהגות המון םרסים/ צופרים/ תעודות הצטיינות וכו'... אבל הילדים האלה לא רואים ממטר....

זקוקה לפתרונות קסם דחוף!!!!

דרך אגב ההורים מאשימים אותי.... אומרים שבגלל שאני מורה מחליפה יש בעיות משמעת בכיתה....

מה עמדת ביה"ס לגבי אלימות?יום השביעי

אצלינו משעים.

מצד שני- אי אפשר להשעות על כל דבר קטן. אני מפעילה שיקול דעת מתי להשעות תלמיד- מתי זה חמור, מתי זה בטעות

הם רבים תוך כדי השיעור??

אם כן- את צריכה לבודד אותם.

אני הייתי לוקחת 2 בעיתיים הכי גדולים אותם מ-2 צידי השולחן שלי.. את השאר מנטרלת בסוף הכיתה, כל אחד בקצה אחר.

מי שקם מהמקום ללא רשות- חייבת להיות תגובה על כך.

הכללים ספיק ברורים להם? צריך להציב גבולות בעקביות-

אצלי-  (כיתה ד), מי שמבזבז זמן שיעור  אני "אבזבז" לו  את ההפסקה. זה עובד המון פעמים כי הם רוצים לצאת.

את יכולה כל פעם להוציא לתמיד לאיורור. לי יש שעון חול קטן, אני נותת לתלמיד שיוצא ואומרת לו תהפוך 3-4-5-6 פעמים תלוי במצב, וכשאתה גומר תחזור (בזמן הזה הוא רץ/שוטף פנים/מסתובב טיפה ולרוב חוזר יעיל)

שלחתי באישיאמא ו7 גמדים

זהירות זה ארוך...

אלימות בכיתת בניםאשת חינוך

כאשר מפרידים בין בנים לבנות בגילאים הקטנים, הדבר גורם להגברת האלימות בקרב הבנים.

בגיל הזה, זה לא טבעי להם לחיות בנפרד- ומי שטוען שצריך הפרדה בגיל הזה, מחנך את הילדים חינוך מעוות שאת תוצאותיו רואים בכיתות הבנים.

זו כיתה מעורבתציפוריאחרונה

הבנים אלימים הבנותת בכלל לא מעורבות. 

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך