איזה טוב ה'.
איזה יום היום?שלישי. ימי שלישי אלה ימים מוזרים. ורביעי-לא כיפים. כבר פעמיים רביעי היה לא כיפ ומחר כנראה גם קצת.
ושלישי הם מוזריםם!!ממש. קודם כל הם קצרים כאלה.אח"כ חוזרים הביתה.מוקדם יחסית.יש בהם כאלה שיעורים ורק קצת הפסקות. ואין הפסקה ארוכה.ואני כמעט לא מדברת ביום הזה עם אנשים. ואלה ימים מוזרים.
היום לדוגמא אבא בא לקחת אותי טרמפ,ואני בכלל לא רציתי,אבל מכפת לי בדיוק כשחציתי היה אוטובוס ואפילו לא הייתי צכה לרוץ כי היה תור והגעתי בזמן.וגם ההודיה הזאת החמודה שלוחת לי הודעות מוזרות.שסליחה אם העלבתי או פגעתי..אמרתי משפט לא במקום ובלה בלה בלה.
לא אוהבת שאומרים ככה. אם.. את יודעת שעשית משהו אז מה הקשר אם?
טוב שיהיה.שאלתי אותה מליון שאלות ואז כשלא היה לי מה להגיד וגם אני חייבת קודם לדבר עם הדבר עם זאתי החמודה באמת,אז אמרתי לה שאני לא ממש יכולה לענות לה גם עלזה וגם על עוד שני דברים אז אולי מתישהו.ולא אמרתי אפילו בלי נדר.אמרתי אולי.אז זה אומר שאני בכלל לא חייבת ואיזה כיפלי.
אבל היא סיבכה אותי ממש.
טוב עכשיו משו נחמד.ביום ראשון ואתמול היה כיפ ושמח כזה.ושאני אדע לעצמי שפרטתי במחברת הכחולה אחרי יובלות שלא כתבתי בה.
ואני כבר לא זוכרת
. אני באה לכתוב דברים ולא יודעת איזה דברים. ונגיד על שבת פרשת אמר אז התחלתי לכתוב והתעייפתי ופיתום אני רואה אתזה ולא זוכרת כמעט כלום. וכן היה לי מה לכתוב! בגלל זה התחלתי,לא סתם.אבל..התעייפתי ואח"כ שכחתי מזה שאני צכה להשלים ועכשיו אני כבר לא זוכרת..=\ מבאס משו.
וגם כמעט בכלל לא כתבתי לעצמי בשום מקום ודבר על היום רביעי המשוגע ההוא לפני שבועיים ועל זה של שבוע שעבר ומחר כבר עוד פעם יום רביעי ו-אבא!!
אבל הייתי באמצע להגיד דברים טובים.
אה.רק שניה,שכחתי לכתוב במחברת אז אכתוב (חח אכתוב! יכתוב) כאן-ביום ראשון היתה את השיחה של הרב שהטילה פצצה בקרב..יושבי-יושבות המקום אנערף. זה היה מצחיק!! חח טוב זהו.
אז..ביום שישי אני ואבא,שבבית,דיברנו על איזה מישהו ואמרתי לאבא שמעניין אותי מה עם בנימין הבן שלו.וכבר כמה זמן שחשבתי על בנימין ועניין אותי מה איתו וגם מה עם האיש עצמו,כי.. ככה.כי הוא עבר וחזר והתחתן והתגרש,והוא איש טוב,שהצרות קצת התלהבו עליו שהוא כזה,אבל אבא אמר שהוא אומר שהכל בסדר וזה רק היצר הרע ושהוא לוקח הכל בתור תיקון וזה.אז.. קיצר אבא אמר שהוא ישאל את שמש כי כל הברסלבים מכירים אחד את השני.והוא אמר שאת שמש אין בעיה להשיג והוא רואה אותו לפעמים.
זה היה בבוקר. בצהריים לפני שבת כזה אבא אומר לי-ראיתי את שמש בדרך למקוה שאלתי אותו מה עם מוישה והוא אמר שהוא חזר,הוא פה באזור, אבל היינו באמצע הכביש והפרענו לתנועה אז הייתי צריך ליסוע.
איזה ה' גדול?
טוב שמחתי,אם הוא פה ולא במרחק 3 שעות אז כבר אחלה.
בשבת ב..צהריים?אחרי שחרית? נראלי בצהריים זה היה,אני הולכת לי לתומי ברחוב ו-פאדם פאדם.את מי אני רואה. את בנימין! בכבודו ובעצמו. ונראלי באמת שלא ראיתי אותו שנתיים,מאז שהיה בגן. קיצר הוא רכב על קורקינט ואחיה שזה בכלל ילד מתוק אחר היה מאחוריו עם כדור או משו.אז אני שואלת אותו-קוראיים לו בנימין? אז הוא אומר לי כן.אז שאלתי-איפה הוא לומד?.. אז הוא אמר לי. ויואו!איך שמחתי.חייכתי ככה חיוך ענק באמצע הרחוב באמצע החיים ואיך הודתי לה'.זה היה כ"כ כיפפ!! באמת לא ראיתי אותו איזה שנה וחצי ופיתום ככה.תודו משמח.
וזהו.
אני אוהבת ילדים כאלה כמו בנימין.ואחיה.ושירה לאה וילדים כאלה מתוקים.ולביא.שהוא לא ילד כבר אבל אזמה.הוא עדיין חמוד והוא כזה.
ואני אוהבת אנשים. והיום היה איש אחד צדיק.חיכיתי שנתיים לטרמפ ובאמצע בא גם איזה..לוידעת,בחור? אחד וחיכה גם ואז אחרי כמה זמן עצר לו איש אחד ואני הייתי בצד ובאתי כאלה שאלתי אם אפשר..קצת התפאדחתי בהתחלה כי הוא לא ממש הסתל,אלא ישר הלך לבחורציק אבל כבר הייתי חצי מבושלת אז שאלתי והוא כולו לא נעים לו כזה שואל אותי-לבד? וזה..ואז הוא אמר בשקט שהוא מעדיף לא לקחת טרמפיסטיות.איזה צדיק חמוד. וזהו ואז חיכיתי עוד כמה קצת זמן ואישה לקח אותי.באוטו נעים וממוזג והיה נחמד מאוד;)
אז זהו,אני אוהבת אנשים.ואני רוצה לעבוד במשהו שעוזר אבל אני עוד לא יודעת מה בדיוק.
ואני נהייתי בנאדם יותר שמח ממה שפעם.
ואתמול חברה שלחה-יש צרות וייסורים?מה ההגיון להוסיף לזה גם עצבות? -אז זהו,באמת מה ההגיון? לא יודעת.
זה פשוט קצת קשה לפעמים לשמוח כשיש צרות וייסורים. לא שהצרות והייסורים שלי כאלה גדולים אבל עדיין פסדר. גם אני בעצמי לא כזאת גדולה אז זה מסתדר יופי.
ואני גם בנאדם כעסן.אוח.אוופפ לוידעת מה לעשות.
ובכלל לא כתבתי פה כל מה שרציתי. ומה שכתבתי אז זה גם יצא מוזר.
ויש לי ככה דברים על המוח. סתם,לא באמת אבל אין לי כח,לא באלי,כלווםםםם.
איזה בלבול בעולם,יואו.
אה.ו-אל תהיה פיל!!
וגם יש אור ממש כבר באיזה חמש וחצי בבוקר אז-שחיתות לקום ב7 וחצי.!
אויש מויש,אני צכה לישון.באלי לקום מוקדם.
חח והם עוד רוצים שאני יעשה את הדבר במחשבת.חה.גמכן השירה הזאתי.לא נחמדת.למה לא בראשון למה?אחרי שבת אחרי מתמטיקה.. אופ שתהיה בריאה.
אהההההההההה.השם.אבא מלך.
פשוט רציתי להגיד לך כי בדיוק אמרנו שאת חמודה

- לקראת נישואין וזוגיות