אנחנו נשואים באושר כמעט שנתיים עם ילדה מהממת השבח לאל.
יש בעיה עם בעלי שמאוד מאוד מפריעה לי.הוא לא מכבד את אמא שלי ומתייחס אליה בחוצפה הוא אומר לה משפטים כמו "מי הרשה לך?!" וזה מוציא אותי מדעתי כי הערתי לו על זה עשרות פעמים. ולא רק שהערתי אלא גם שאני נורא משתדלת לכבד את המשפחה שלו ואפילו הוא מודע לזה.
חמותי אישה קשת יום וקצרת רוח ולא פעם היא התפרצה עלי ו אף קיללה אותי וניסתה אפילו להרביץ ואני מחלתי על כבודי בשביל בעלי והזמנתי אותה לביתי..מבלי שהיא התנצלה בפניי.
כל זה לא עוזר ובעלי ממשיך עם אותו היחס לאמי..
אמי אישה גרושה ואני הכי קטנה בבית ומאז שאני התחתנתי היא לבד.למרות זאת אני מנסה שלא להכביד על בעלי בביקורים אצלה ועושה הרבה שבתות ואפילו חגים בבית ועדיין כשאנחנו אצלה הוא מתנהג אליה בחוסר כבוד.את המשפחה שלו הוא מכבד יפה מאוד ולכן לא מדובר בבעיה כללית.
כשאני שואלת אותו לפשר ההתנהגות שלו הוא טוען שאמי מעצבנת אותו ועוקצת אותו. באמת שהוא צודק לפעמים אבל א. דיברתי על זה שהיא צריכה לכבד אותו והיא משתדלת לעשות זאת אני ממש שמה לב לכך שהיא מדברת אליו בעדינות.
ב. אני מצפה מבעלי לנהוג בדרך ארץ כלפי אדם מבוגר ממנו.הוא צריך להשתדל יותר בכבודה.
בערב שבת האחרון היינו אצלה והוא התנהג "כרגיל" וכשחזרנו הבייתה ממש יצאתי מהכלים ואיימתי עליו כבר בגירושים ןאני בחיים לא מעלה את זה אבל כמה פעמים אפשר לדבר כמה אני משתדלת והוא ממשיך להתנהג ככה.
אמרתי לו שאנחנו נלך לייעוץ זוגי בנושא הזה!ואני ממתינה לתשובה מהרב לקביעת פגישה.
מאז ערב שבת אני לא מסוגלת להסתכל על בעלי אני פגועה ממנו כבר יותר מידי..אמא שלי בשבילי היא הכל ואני לא מוכנה שיפגעו בה.
אני לא מסוגלת לדבר איתו ומלאה בכעס..אני צריכה עזרה

תגובה נפלאה