יש לנו בטיפת חלב 3 אחיות.
כל אחות מקבלת מספר רחובות מאותו אזור.
מכיוון ועברתי מרחוב אחד לרחוב אחר אז גם עברתי מאחות לאחות.
קודם לכן, הייתי אצל אחות רוסיה חמודה ונחמדה. היה לי כייף לבוא לקבל חיסונים בשביל התינוק הראשון.
מאחר ועברתי רחוב עברתי לאחות שהיא המנהלת טיפת חלב ואני ממש לא מרוצה ממנה. היא ישראלית חצופה!!
קובעת תורים אך לא עומדת בזמנים.
קרה כמה פעמים שהיא קבעה הגעתי וקיבלה אותי רבע שעה חצי שעה או 40 דק' אחרי הזמן כי:
היא התחילה עכשיו לאכול!! (שלא תקבע בשעה זו) כי היא יוצאת להפסקה לעשן!! כי יש לה טלפון ולא לצורך עבודה אלא לצורך משפחה עינינה אישיים או חברותייה. או כי, היא אומרת לי: "חכי גברת, תכף תכנסי.. " ומחכה חצי שעה עד שפעם אחת קמתי ויצאתי מהטיפת חלב. ולמה זה??? כי היא לא עומדת בזמנים, כי יש לה יחס לא הגון, כי היא מעצבנת!
הטיפת חלב נמצאת בדיוק בניין מולי.. אז מה אני יעשה??
התינוק השני נולד ולכן הייתי אצלה ובמשך השנה הראשונה זה מה שחוויתי בטיפת חלב עד גיל שנה חיסנתי וסבלתי רק מבזבוז זמן אצלה.
טוב הקטן כבר בן שנה 7 חודשים. הוא צריך לעבור חיסון של גיל שנה וחצי ולא הלכתי אלייה.
הגדול בן 4 צריך לעבור חיסון של גיל 3 ולא הלכתי אלייה.
אני לא רוצה ללכת אלייה.. היא מתקשרת המון פעמים שלחה לי דואר השאירה לי תא קולי כדי שאקבע תורים.. אני לא חוזרת אלייה.
הלכתי להתלונן אצל האחות הרוסיה היא הסכימה איתי כי היא עושה את זה לעוד אימהות.. גם שכנתי לא סובלת אותה.
אני לא יודעת איפה להתלונן!!
בינתיים הם בלי חיסונים. זה נורא?! זה אסון?!
3 אופציות: לעבור לאחות הרוסיה (השאלה איך עושים את זה? היא לא מקבלת את הרחוב שלי)
אופציה שנייה לעבור טיפת חלב אבל מרחק הליכה הוא 15 דק'. כאשר יש לי ליד הבית במרחק של דקה וחצי. וחוסר יחס.
אופציה שלישית לא לעשות חיסונים ...
מה לעשות וכיצד להתנהג?