אהלן...google

לא ידעתי איזה פורום לכתוב את זה אבל אני מעריך שיש פה מנהלים-מורים שיוכלו לעזור לי...

אני מתנדב במד"א ושנה הבאה אני רוצה להכנס לסגל של התחנה ולהיות אחראי משמרת או מדריך...אז עוד מעט עושים לכל המתנדבים שרוצים להכנס לסגל 1)ראיון אישי 2) סימולציית הדרכה- אני צריך כאילו להעביר שיעור על איזשהוא נושא רפואי...

עם הראיון אישי בעז"ה אסתדר אבל לגבי הסימולצייה, מה אני צריך להדגיש איזה נקודות להדגיש? איך להעביר את זה ? אילו נקודות להדגיש? אם הייתם מנהל / לכל המנהלים אם יש פה - מה הייתם רוצים שיהיה שיהיה למישהוא כדי להכניס אותו לסגל שלכם? בקיצור אילו נקודות האחראיים מחפשים ורוצים שיהייו לך?

(אני מקווה שהשאלה הובנה)

אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון... :/ 

תודה

כן זה פורום שבהחלט יכול לעזור בנושא של הדרכהשרבוב
כשאתה מעביר נושא יש לו 2 שורות של סיכום
הסיכום הזה צריך להיות מאוד ברור לתלמידים
על הרעיון המרכזי הזה מריך לנוע השיעור כך שיזכרו אוצו
כדאי חעשות הדגמות בע"פ. אחד על השני. בעזרת סרט.
כשאתה מסעים את השיעור תסכם אותו בכמה משפטים עם הרעיון המרכזי

חגבי פתיחה אתה יכול לעשות את זה בצורה מעניינת כדי שיהיה חווייתי
בהצלחה ל101
מניסיון של הדרכה במד׳א כדי להתחיל עם משו מעניין
לא אקסטרים אבל משו שימשוך אותם להקשיב....

אני בקורס מדריכים שלי הייתי צריכה להעביר ׳החייאה׳ וזה תודה לאל בדיוק הסתדר עם ההפטרה של פרשת השבוע וככה התחלתי....
שהחייאה הראשונה נעשתה ע׳י אליהו שממש מתואר שהוא רכן מעליו פיו אל פיו וכו וכו וכו
למדריכה שלי היה ברק בעינים....

הבאתי גם בלון קטן מנופח כדי להדגים מה קורה ללב בזמן הלחיצות של העיסויים

בקיצור קצת לחשוב מחוץ לקופסא ובמקביל לא להיסחף.....
בהצלחה
תודה רבהgoogle

אבל זהו שאני לא מעביר שיעור מול תלמידים..אני מעביר את זה מול שני מדריכים וותיקים...אז ככה שאני לא יכול לעשות את כל זה.... :/

יכול...ל101
זה החוכמה תדמיין שיש כיתה וכאילו אתה מדריך קורס שלם אל תבהל ותתנהל מצומצם מול שניים

יודעת מה זה מלחיץ תאמין לי!
הי גוגל, בהצלחה...אדם נוף מורשתו

בנוסף למה שכתבו פה -

חשוב להראות בטחון עצמי מחד, ולהיות קשוב מאידך.

לדעת את החומר על בוריו, למקרה של התקלות.

לדבר ברהיטות, ולהיות מעניין.

מתי המיונים? גם אני חשבתי להכנס להדרכה... פחות מעניין אותי כונן מוקד...

צודק!ל101
מצטרפת לנאמר....
כונן מוקד לא מעניין יותר מאמא לחוצה ששואלת בפעם האלף בהדרכה המיליון האם זה בסדר שהילד שלה מתעלף מבכי?
ברוך ה'!!google

ברוך ה' הקטע של הדרכה היה קל יחסית...עברתי את הראייון ונראלי בעז"ה שהתקבלתי לקורס הכנת סגל...

תודה רבה לכם!

איזה כייף ב׳ה!!ל101אחרונה
בהצלחה
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך