אמרתי לאמא שבעזרת ה' אגיע הביתה בסביבות 4 וחצי,אולי לפני.. אבל התעכבתי קצת וזה וטינינייניי ויצאתי מהאולפנא רק ברבע ל4. ממש ביקשתי מה' להגיע מהר וזה. קיצור עוד לפני שיצאתי מהיישוב מישי עצרה לי לכיוון ואפילו לא הייתי צכה לטפוס טרמפים. ואז עוד טרמפ עד לאמצע השני ואז חיכיתי עוד קצת ועוד טרמפ.שעליתי עליו בארבע וחצי אבל זה לא כ"כ קשור.
השלישי,היה בסלב חמוד אחד עם כיפה ענקית שכתוב נ נח ופאות יפעותת כאלה תלתלים בלונדינים שחורים (זה מה שזה היה! אל תשאלו שאלות מיותרות),משו יפה. וזקן בלונדיני ג'ינג'י (משו כזה) קיצור אני עולה ואומרת לו תודה רבה אז הוא אומר לי-תודה לך!זיכית אותי. חחח קיצר מזה חמוד.
ואז הוא גם עצר לעוד איזה מישו,נראה ליטאי בכלל ושאל אותו אם הוא היה באומן והוא אמר לו שכן,בר"ה האחרון ועל רבינו ודדברים שהוא אמר ושכל שנה זה משתפר ושהוא זוכר שהתחיל שנייר (איך אומרים אתזה?שכחתי כבר) ואיזה צחוקים זה היה. והם דיברו וזה ואתה רואה כל האנשים ככה ענן אבק ובלאגן ולחץ ושלא תחשוב,לא היה חסר אוכל,היה מספיק. ובגלל שזה היה בהתחלה אז לא היה צריך לשלם.קיצווורר.. ואני ככה יושבת מאחורה ומחייכת (כי מה,אני אצחק? זהו שלא.תודה). זהו,זה היה טרמפ כיפ.
איזה טוב ה'.
ועכשיו אני בכלל אמורה להיות באמצע תחרות. אוופ!למה אני כזאתי למה?יואו

אם אני אסע בטו באב..

- לקראת נישואין וזוגיות