ה' אוהב אותי אוהב אותי אוהב אותי.וה' טוב כ"כ ושומע לתפילותשִׁירָה

ושתדעו לכם ונה נה בקושקוש.

ונכון הילדה שאני לא אוהבת?אז אני באמת לא אוהבת אותה.ממש ממש לא.וזה בכלל לא כיפלי.!!בכלל.

אוופפ.ואני  בשביל ה',כי בדיוק ביום שישי אמא אמרה שלאהוב את ה' זה לעשות משו בשבילו כמו נגיד לסלוח למישו גם כשקשה,אז החלתטי לסלוח לה בשביל ה' ו..אני לא מצליחהה!!וזה לא כיפ בכלל.ה',באמת זה לא כיפלי.אני ממש רוצה לסלוח לה.לא ליות החברה הכי טובה שלה (חס ושלום!) אבל לפחות לסלוח לה ולהנהנג אליה רגיל כזה..ואני לא מצליחה.ובאלי לבכות. ואני גם מסבכת את רננה.וזה גם לא כיפ.

ויואו איזה טיפשה אנייי!!חשבתי עלזה שר"ח וצריך להספיק להתפלל ויש גם הלל ומוסף ואיזה כיפ ומוסף זאת תפילה יפה ולבשתי חולצה לבנה וניי ניי ניי ניי ניי ניי ובסופ אפילו יעלה ויבוא לא אמרתי. יוואוו.טיפשה!אופ.

וכל הנסיעות מיום ראשון עד אתמול בערב ישבתי לידה באוטובוס ואז אתמול בדרך מהנחל למרכז מבקרים אז בכיתי וזה היה טוב כ"כ. לבכות זה טוב.ממש טוב.וכיפ גם הרבה פעמים. אבל..מסכנונה כי בטח היא לא ידעה מה לעשות.אבל מכפת לי.כאילו היה לי אכפת אבל עכשיו כבר לא כפת לי.וזה ממש מצחיק לבכות עם ידיים כזה על הפנים.

וכשאני יבנה אוטובוס אז יהיו לו כאלה מדפים מאחורי הכסיאות כדי שיהיה אפשר לקפל את הרגליים ולשים אותם ושזה יהיה נח.וגם התקרה תהיה גבוהה יותר וגם-אני ינטרל ת'מקרופון!!יואו איזה חפירות.לא עזבו אותו לרגע.איפשר לשמוע שירים בשקט יואו.

ויום שני היה ממש יום יואו.ואני לא אוהבת לא אוהבת לא אוהבת את הילדה שאני לא אוהבת ((החמודה!)בכאילו) וזה גרוע וזה אומר שעשיתי עבירה ואם ישלי בעיה באהבת ישראל אז יש לי בעיה גם באהבת ה' וזה גם ממש גרוע. אבל מה אני יעשה? היא צבועה ממש ממש.שקרנית כזאת שבאמת אין הרבה כאלה.והיא כולה כאילו צדיקה וטובה וכל פעם שהיא אומרת למישהי-תודה רבה ממש ממש בקול הילדותי שלה-באלי להחטיף לה כאפה.

וכל הנסיעה מהנחל למרכז מבקרים,לפני שבכיתי היא חפררההה.כמה-בנאדם-יכול-לדבר-בלי הפסקה-כמה?? יואו.והיא עמדה דווקא לידינו אבל לא עם הפנים למי שישבה לידי כי כאילו היא לא מדברת איתה אבל היא מחכה שמי שיושבת לידי תתייחס למה שהיא אומרת.יואו.עכשיו כשאני כותבת אתזה באלי לוידת מה לעשות לה. היא פשוט..מתנהגת מגעיל.

ואני צכה לכתוב הכל הכל במחברת הכחולה.רק שאני לא אשכח לכתוב ולא אשכח מה לכתוב ומה היה.פשוט ישמצב זה לשו"ה וזה..

כי איש הישראלי צריך להסתכל מהשכל של כל דבר ולקשר עצמו אל החכמה והשכל שיש בכל דבר כדי שיאיר לו השכל שיש בכל דבר להתקרב לה' יתברך ע"י אותו דבר. כי השכל אור גדול ומאיר לו בכל דרכיו כמו שכתוב חכמת אדם תאיר פניו.

וואי,הלוואי הבא האנשים הנכונים שידעו מה לענות-

מה עושים כשרואים יהודיה עם ערבי.היא לא בת חמשעשרה,נראה שהיא יותר מעשרים.אני לא יכולה לירות בו, גם לא להטביע אותו (כי הוא עם חליפת הצלה וגם איכס,לא רוצה לגעת בו)אז השאלה היא יותר בקטע של מה אני יכולה להגיד לה? כמעט שרתי לה בן של מלך לחיים יש משמעות..אבל אחד.אני לא סתם שרה באמצע הרחוב בדר"כ שתיים.היו שם בנים והערבי המעפן הזה שלוש.זה קצת לוקשור.

ולא ידעתי מה להגיד לה!! ועד שכבר חשבתי על משו אז הם עקפו אותנו ונעלמו. ואז גם בגלל זה בכיתי בנסיעה אח"כ. בגלל זה ובגלל הילדה שאני לא אוהבת ובגלל הילדה שאני כן אוהבת שבטח ממש קשה לה ומסובך לה.וכמעט השתגעתי מרוב שהיא עמדה ודיברה שם בלי הפסקה בקולי קולות אז קצת כאילו סתמתי את האוזניים אבל זה לא נח להשאר ככה עם ידיים על האוזניים וגם לא רוצה שאנשים יבינו שאני לא רוצה לשמוע אותה.אז הלכתי אחורה לחפש מקום והיה מקום אחד והיה לו כזה חור שאיפשר לסגור שיצא ממנו מלא מזגן ואני כבר הייתי רטובה מספיק אז היה לי קר אז חזרתי וקצת שמתי שירים אבל לא ככ היה אפשר לשמוע ואז שמתי ידיים על הפנים וביקשתי מה' לבכות ולשחרר וזהו.ואת זה אתם לא אמורים לקרוא.אבל מכפת לי אתם לא מכירים אותי. יש פה כמה שמכירים אבל לוניראלי הם קוראים אתזה.ואם כן-שיערב לכן=)

והגעתי למסקנה כזאת-מי שמכיר אותי במציאות יזהה שמי שכותבת אתזה זאת אני אבל מי שלא מכיר אותי לא יוכל לדעת מי אני לפי מה שאני כותבת כאן.ואלה שמכירים אותי ויודעים שאני הניק הזה-אז כבר אמרתי שיערב להם.למרות שזה קצת באסה אבל לונורא.

ואז..יואו ביום שני התלוננתי מלאנתה.וזה היה גמכן לא כיפ.

והיום נוסעים בעזרת ה' ליוסף הצדיק. והצלצול שלייי.שכל פעם מחדש אנשות נבהלות ממנו. אבל הכי פאדיחה זה באוטובוס כשפיתום הוא מצלצל.

הו אבא הו אבא אנא הצלח את דרכנו הו אבא הו אבא אנא הסר כל מכשולינו נעבוד אותך בזריזות בתמימות ובפשטות ונשמור על האחדות בקרב חברינו (אוי לא!אבל לזה אתה חייב עוד יותר לעזור לי!!) הו אבא הו אבא אנא שמח את נפשינו.

ועכשיו אני אוכלת ות'אמת שלא כ-זה טעים לי.ויואו יואו יואו. ישתבח שמו.והיהודים בנצרת צדיקים.נצרת עילית.

וואי יש לי טונות דברים להגיד לכתוב להודות קצת להתלונן.וואי ה'.אתה כזה טווובב!!

אוופ=\

קראתי הכל ובא לי להכיר אותך. אבל פאדיחהמישהי=)

שהיא לא פאדיחה.

אני גם היה לי קטעים שהייתי בוכה ברחוב

אבל לי לא כזה אכפת

אשרייך...יעלוש בית אל

איזה ראייה עוצמתית ואמיתית

הלוואי שאני גם יזכה לכך!

ואי!! שתדעי לך שכל פעם שאת פותחת שירשור כזהרעיה123אחרונה
אני אומרת ואו!! איזה בן אדם עצום!!
הלוואי והייתי מצליחה לשים לב לכל הדברים הקטנים האלה!!
באמת שאש רייך!!
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך