שלום לכולן! אני שמחה שסוף סוף מצאתי את המקום לפרוק בו את מה שאני מרגישה כבר תקופה ארוכה.
בעלי ואני קשורים זה לזה מאוד מאוד. ולכן מאוד קשה לנו כשאנחנו אסורים. מאוד מאוד ברמה שלא היה פעם אחת שלא נפלנו בזה. כן, אני מבינה מה זה אומר וכמה זה נשמע נורא (שלא תחשבו רחוק מדי- זה הגיע לרמת חיבוק ונשיקה. לא הלאה ב"ה)
שנינו אנשים דוסים וטובים (נראלי), שאם הייתם רואים אותנו סתם ברחוב או אפילו מכיריםנ אותנו- לא הייתם חושבים..
אבל זה פשוט לא טוב לי! אני יודעת מה הסיבות של זה ולכן זה עוד יותר כואב לי. הסיבה הראשונה זה שאחרי החתונה היה לי מחזור אחד או שתיים וכבר נכנסתי להריון. וזה נתן לנו את השחרור מהבחינה הזאת.. של 9 חודשים מותרים. ואז עכשיו שאני מניקה חלקית וקיבלתי כבר 4 מחזורים אחרי הלידה זה ממש מסובך.. ועוד סיבה היא שבעלי בנאדם שמאוד מאוד צריך להבין מה הוא עושה. ופה הוא פשוט לא מצליח להבין למה יש ככ הרבה איסורים. ולא מספיקה לו הסיבה שזה כדי להעמיק בקשר שהוא לא גופני וכדי לגרום לגעגוע..
וגם- בדרך כלל זה הוא שנופל.. לא נעים לומר אבל זה מתחיל מנשיקות באוויר ומתקרב עוד ועוד.. ולא נעים לי להיות השוטרת שמפסיקה או שלא רוצה לתת לו אהבה ומטיפה לו מוסר.. זה מאוד קשה.
כל פעם שאני מגיעה למקווה אני מתבאסת ששוב חזרנו על אותו סרט ואני כבר לא כזה מתגעגעת לחיבוק.. וזה ממש קשה לי.
ועוד עכשיו שהוא רוצה להתגייס, אני יודעת שפשוט לא נעמוד בזה! אם הוא יחזור הביתה פעם בחודש ובדיוק נהיה אסורים זה מתכון בטוח לבעיות.. ואני חסרת אונים!
אז יש לי שתי בקשות- א. מישהי יודעת איך עושים את זה בנעימות? ומתי מדברים על זה ככה שלא ישמע מדי קרציה וחופר ושוטר? כי אני גם אם אני לא מבינה את כל הטעמים וכל הסיבות אני ניודעת שככה צריך אז ככה אני עושה. וזה מעמיד אותי בקונפליקט מיאוד קשה מול הנפש נשלי ומול האיש שאני הכי אוהבת..
וב. מכירות איזה ספר שעוסק בטעם הנפשי של מצוות הנידה? ולא, אני ממש מבקשת בכל לשון של בקשה שלא תתחילו להסביר לי פה טעמים. אני יודעת מה שאני צכה לצדעת, ובעלי צריך לקרוא חומר ממקום מוסמך. אני מחפשת בנרות ספר כזה ללימוד זוגי.
תודה רבה למי שקראה עד פה, פרקתי המון ממה שבלב שלי חמישה חודשים מאז הלידה.
אני