זהו פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום ועשיתי זאת רק מאחר וכל כך הזדהתי עם הכותבת.
מאחר וביקשו פרוט אנסה בקצרה למרות שצריך יותר מזה. ואשלח קישור לסרט שיסביר הכול.
יש חשיבות גדולה לתזונה שלנו. ואחד הדברים שאנו הכי זקוקים לו הם הקפדה על פרות וירקות בכל יום.
ההמלצה היא 7-13 מנות (כאשר מנה זה חופן בין שתי הידיים ב- 5 צבעים שונים)
בנינו מי מסוגל להתמיד באכילת הכמויות המומלצות של פרות וירקות על בסיס יומי.
החשיבות היא דווקא של פרות וירקות עצמם ולא דרך ויטמינים שהיום נחקרו והתוצאות מראות שלא רק מעט מהם נספג בגופנו אלה שמעלות את הסיכון למחלות שונות. ויטמינים מבודדים לא נותנים לגוף את מירב החומרים שנמצאים בפרי.
בתפוח אין רק ויטמין "סי" יש בו אלפי חומרים מזינים שעוזרים לספיגת כל הויטמינים .
איו לנו חוסר בויטמינים חסרה לנו תזונה ממזון מלא.
אך לצערינו מצבנו בכי רע מבחינת הפרות והירקות.
אנחנו מדינה שיאנית בריסוס הפרות והירקות.
ועל מנת להאריך את חיי המדף החקלאים קוטפים את הפרות והירקות כשהם בוסר.
ומי שאינו יודע הפרי מגיע לפוטנציאל המלא שלו מבחינת החומרים המזינים שלו הויטמינים המינירלים והאינזימים רק כשהוא בשל.
כך שלצערנו גם כשהם נקטפים איכותם אינה בשיאה.
לוותר עלייהם בשום פנים ואופן.
אך ישנו מוצר שנותן לנו אפשרות לגשר על הפער ולהשלים את החסרים.
הוא מיוצר מפרות וירקות אורגניים שנקטפו בבשלות ומאחר ועברו תהליך מיוחד וקיפסול (קפסולה)
לא זקוקים לחיי מדף ואני יכולה בדקה לתת לגוף שלי מה שכל כך חסר לו מאחר והפרות והירקות בקפסולות הם תזונה מלאה (שלמים ולא ויטמינים מבודדים או סינטטים)
אני התחלתי לקחת אותו ותוך שבועיים וחצי מסמרטוט כאשר אני מניקה ומגדלת ילדים עמדתי על הרגליים יום שלם.
שינה את חיי. בעלי לוקח ומגיע הביתה ערני ולא עם עיניים אדומות מעייפות לאחר יום עבודה . (הוא קם מוקדם)
ועוד מסוגל ללכת לשיעור תורה.
ביתי הקטנה בררנית ולא אוכלת ירקות אני נותנת גם לה כדאי להיות רגועה שהיא אכן מקבלת את מה שהיא זקוקה לגוף.
לבת באמצעית זה עזר בקשב וריכוז כי השלים לה חסרים (הרבה מילדי קשב וריכוז זה בעקבות תזונה לקויה ואני מהתחום של חינוך מיוחד)
לבת עם האסמה של העור זה איזן את ההתקפת גירודים והם ירדו ב-70%
מתנה לחיים.
ואפילו לתינוק אני נותנת בתוך תמרים מרוסקים
כל המשפחה נהנת
לא מצליחה לעלות את הסרט ניתן לפנות אלי בפרטי בכדי לקבל פרטים.
אם יש עוד שאלות אשמח לענות.