חצי קילו בשר טחון, בצל קצוץ, בערך חצי כוס אורז מבושל (אם את אוהבת), פטרוזיליה/כוסברה לפי הטעם, מלח, פלפל, פפריקה, וכל תבלין שזורם לך,
אני אוהבת לעשות את זה עם פלפלים קישואים ועגבניות,
אז קישואים אפשר לחתוך ל2 ולהוציא את המילוי, להוסיף את מה שהוצאת לתוך העיסה של הבשר
עגבניות לחתוך לחצי, להוציא את המילוי וכנ"ל
פלפלים אני אוהבת לחתוך ל2 לאורך ולהוציא את הגרעינים
ואז למלא את הכל ולשים בתבנית וממה שנשאר מהבשר אפשר להוסיף פירורי לחם כדי שקצת יסמיך ולעשות קציצות ולהוסיף לתבנית,
כשמסיימים הכל לערבב בקערה רסק עגבניות, מלח פלפל ואבקת מרק ופפריקה עם מים ולשפוך מעל הכל
לאפות בחום בינוני כשעה פחות או יותר, עד שנראה לך מוכן ואם את לא רוצה את הרוטב שנשאר (לא תמיד נשאר) אז אפשר לשפוך
מקווה שכתבתי מספיק ברור, אם יש שאלות מוזמנת לכתוב לי