רע לי, פתאום רע לי... רבים קמים עלי, רבים שזה בעצם אחד רשע בתחפושות שונות, והוא חוזר וקם ואומר לנפשי "איפה האלוקים שלך" "הוא עזב אותך מזמן" "לא אכפת לו ממך"
אלי אלי למה?? למה עזבתני? וכי לא בשר ודם אנוכי? ואם אתה עימדי למה רע לי?
עייפתי ממלחמות, עייפתי מהבלבולים... מה עם קצת שקט בחיים האלה?
בשביל מה הרחקת אותי ממך?? כל החיים אני מחפשת אותך ואתה בא והולך ובא והולך!! מתי תבוא ותישאר??
אני לא אשמה שאני מחטיאה את המטרה, אני לא מלאך! אתה יודע את זה אז אל תכעס עלי!!!
אני בסה"כ בן אדם קטן שנברא בל כורחו. איך אפשר לברוא אותי בל כורחי, להרחיק אותי מהמקור ואפילו את הקרבה הבסיסית לקחת לי? תעזור לי להתקרב אליך!!
לכאורה הכל טוב, החיים שלי יפים, גם קצת מאתגרים ומעניינים, ואני מבורכת מכף רגל ועד ראש!! אתה טוב אלי! אבל רע לי!!!! לא כי חסר לי לחם ומים! חסר לי אותך!!! אתה! חסר לי
מי ישמור עלי בעולם החמרי הזה אם לא אתה?? מי יעזור לי לבחור בטוב אם לא אתה?? מי??? אני צריכה אותך! בראת אותי בשבילך ואני כאן בשבילך אבל אני לא יכולה לבד!!
מה ביקשתי? להתקרב אליך יותר? אתה יודע שזו הבקשה הכמעט יחידה שלי! להידבק בך... למה לא מגיע לי?
ברור שלא מגיע לי, אבל אם לא תעזור לי, ימשיך לא להגיע לי, ואם אתה מתכוון לא לעזור לי, אין לי מה לעשות פה! 
אין לי כח לחשוב על כל השנים שנשארו לי בשביל למצוא ולחפש אותך כל פעם מחדש... זהו. קשה לי, אתה יודע את זה, פניתי אליך, אתה יודע את זה, אני צריכה עזרה, אתה יודע את זה, אני צריכה כח, אתה יודע את זה, ואני אוהבת אותך... גם את זה אתה יודע... רק אני לא יודעת כלום! מה אתה חושב עלי? מה אתה "מרגיש" כלפיי?
ואולי בכלל כל הרצונות שלי אגואיסטים... במיוחד הרצון להתקרב אליך.. אז אני לא יודעת מה לומר.
אני אמרתי, אתה יודע ועכשיו זה בידיים שלך... לי נגמר הכח.
לילה טוב אהוב עד אין סוף שלי... אוהבת אותך גם עכשיו. בבקשה בבקשה אל תשכח למה באתי לכאן ותעזור לי לעשות את זה נכון.
אוהבת אותך גם כשאני מתבלבלת, גם כשאני בסה"כ אדם קטן... וגם אם אתה כבר לא אוהב אותי אני אוהבת אותך...
תחזור, התגעגעתי אליך, התגעגעתי לשרת אותך... התגעגעתי לדבר ולהתרגש איתך... התגעגעתי לנסות להרשים אותך... אני מתגעגעת אליך, הלוואי שגם אתה

ברור שבכך יש איסור חמור