אבל תכלס אוריה,מה את רוצה שנעשה? לא רק אוריה,בכללי אנשים מה אתם רוצים שנעשה?
עוד הפגנות חסימות הקמת יישובים שריפת מכוניות?
זה טוב ומצויין אבל לא כזה עוזר. טוב,להקים יישובים כן אולי אבל דברים אחרים לא.(ותביאו עוד דוגמאות למה אנחנו יכולים לעשות כי לא עלו לי) לדקור ולהרוג..לא שווה ישיבה בכלא כל החיים או לפחות חמישית חיים אח"כ..
תכלס מה שנשאר לנו לעשות זה לחזור בתשובה,להתפלל,לקיים מצוות ולא להפסיק להאמין..
כי כמה שנפעל ב..אני לא יודעת איך אומרים אתזה אז תסלחו לי על המילים המוזרות, במישור הטכני כאילו, בדברים שעושים בעולם הזה כדי להפסיק את הפיגועים ולבנות את המקדש ולכבוש את הארץ-זה לא יעזור כי הכל תלוי ברצון ה'. וכדי שהוא באמת ירצה לעזור לנו לכבוש את הארץ ולבנות את המקדש ולהפסיק לעורר אותנו בכאלה סטירות איומות ולחזור לעורר אותנו בדברים טובים- אנחנו חייבים לעשות את ההשתדלות שלנו גם בצד ה..רוחני. לקיים מצוות ולהתפלל על המצב הנורא שאנחנו, עמ"י נמצא בו זה לא בזבוז זמן או כח או משאבים או כל דבר אחר. זה חשוב מאוד!! ואני אישית חייבת לחזור בתשובה תוך כדי מה שאני מנסה לפעול כדי לחזור להר הבית ולכבוש את הארץ. השניים האחרונים זה דברים שאני פחות יכולה לעשות כי אני לא בצבא, בממשלה או משו כזה אבל שאר מה שאמרתי אני כן יכולה לעשות.
קיצר,לא הבנתי מה זה- כמובן - נסיונות פעילים.. אני מבינה ויודעת ומקבלת את מה שאמרתן.ברור ממש!! אני גם מסכימה שאנחנו חייבים להתעורר ולפעול בעולם הזה. אבל זה לגמרי לא בא לבד. (זה שהתפללו בבית כנסת בהר נוף לא אומר שתפילה זו לא הדרך כי כל ישראל ערבים זה בזה וזה לא תלוי רק בם. חוצמזה שאנשים בבית כנסת עצמו אמרו שזה היה כפרה על זלזול בכבוד קדושת בית הכנסת).
וגם,כן,להודות על מה שיש. אולי לא הייתי משווה למה שהיה לפני 10 שנים אבל בהחלט יש לנו על מה לעודד. וביחד עם זה לבכות ולהצטער ולהתפלל לריבונו של עולם שיוציא אותנו מהמצב הזה.וגם הוא בצער ד"א,זה לא שהוא נהנה ככה להחטיף לנו..
איפה שהקישור אז אמור ליות גם זה-להתפלל ומצוות זה לא מספיק. - נסיונות פעילים. סתם לא היה באלו להכנס נורמאלי
(וזה לא ממש היה המשך לדיון עם קמנו ונתעודד, סתם היה באלי להגיב פה)
וואו חח יצא ארוך.והכל מאהבה,כע? כאילו,אני לא ח"ו נגדך,נגד מישהו או משו..
ויאו!!אני אוהבת חסידיםם=) זה לא קשור;)