כ"כ מצחיק (משעשע..?) לדעת שניקים הם אנשים!! כאילו,לדעת מי האנש או האנשה שמחורי הניק.באמת באמת.
אני בעד לפתוח חבורות. חבורה אחת של בנות מהממות וחמודות וחבורה אחת של אנשים שקשורים למשהו מסויים. יכול להיות מזה מצחיק.. (ההוא שצוחק)
טוב..תקשיבו
ביום חמישי הלכנו לים.אחרי הבגרות,לומשנה שלא עשיתי אותה אבל לונורא.גם זה היה מצחיק.
פגשתי את לאה שם בדרך ואז ממילא איחרנו אז נכנסו לכיתה השניה לדבר ואז דיברנו והתפאדחתי להכנס לכיתה באיחור אז לא נכנסתי ואז מישהי הכניסה אותי ואז אמרו לי שקוראים לי ואז לא יכולתי לעשות ת'בגרות=) אז מתישהו בעז"ה..רק לא באלי לשכוח ת'חומר אבל יצא אחלה כי ממילא לא למדתי כזה טוב והיו שאלות מווזרותת.
ואז..הלכנו למשרדים לאחיקם.ויש להם שם על הדלתות הלכות כאלה ופיסקה מהרב קוק על צניעות.וגם במסדרון יש חנוכיה עם תמונות של כל כזה.ואותנו יש רק בכאילו.אבל לומשנה.ואז קיבלנו מה שהיינו צריכות והלכנו.
ואז..הכנו פסטה ויצא דייסה קצת והכנו רוטב ויצא מעולה.ומידי פעם כשמי שהכינה איתי כאילו לא ראתה אז הוספתי תבלין פיצה.כי אם לה מותר להוסיף עלי דפנה אז לי מותר להוסיף תבלין פיצה.והיא התעבנה לה להנאתי אבל מכפת,היה נחמד ממש. ושתדעו שרוטב עגבניות זה ממש לא כמו רסק עגבניות! ובכ"ז,ערבבנו את שניהם ויצא מצויין ב"ה!!
ואז הלכנו לנו כולנו לתחנה. שעות מחכות עכשיו היה שתי אפשרויות או לעלות על האוטובוס הראשון ואז לקחת עוד אחד פנימי או לחכות עוד 10 דקות בלי לקחת פנימי.אז ככה התבשלנו ובסוף הגיע ההוא הראשון ובכלל לא עצר!!כולם ככה התארגנו וזה כדי לעלות ואז לא. אח"כ עלינו לאוטובוס השני והיה דיי צפוף אבל ב"ה בסיידר.וקניתי שתי תפוציפס ב4 תשעים.
קיצר הגענו.הלכנו לים.היו מדוזות. רק נכנסתי עקצו אותי.אבל משו מגניב- בצורת צמיד ברגל.ברגל שמאל. ואחרי כמה זמן עוד אחת עשתה לי צמיד ברגל ימין אבל באמצע הרגל אז זה לא ככ צמיד אבל לונורא.היה שורף!!אבל כבר כמעט לגמרי עבר.
וזה היה מזה מצחיק כל שניה בת אחרת יוצאת מהים-עקצווו אותיי!!כן כן פה!תראו תראו וכמעט לכולם שם היה משו אדום ברגל. וזה באמת שורף ומעקצץ נורא בהתחלה אבל אחרי כמה שעות עובר.
בנינו מבצר בחול. משו מגניב הר כזה עם מנהרה מתחת וים קטן (סוגשל אגם מלאכותי) וחומה כזאת ונהר מסביב כמו בסיפורים שיש ים מסביב לאי של המבצר והשער כזה עולה ויורד כדי שהאביר יוכל לבוא על הסוס שלו. ואז זאתי אמרה שהיא אפפעם לא ראתה אתזה אז אמרתי לה שאפילו נראלי בסיפור של רבי נחמן זה ככה.
ואז..אחכ אכלנו פסטה.עם חול.ומלח.כי היה חסר מלח!ואני כל הזמן אמרתי לה שצריך להוסיף אבל היא אמרה שהיא שמה מלא.קיצור היה טעים בסוף והרוטב התחסל![]()
ואז חזרנו לים.ומיקודם לא רציתי ממש להכנס וגם עכשיו לא ככ אבל אז נכנסנו והיו גלים והיה כיפפ!!וגם נעה ואביגיל באו וכל גל קפצנו ונעה שתהיה בריאה נכנסה עם הפחית אקסל שלה
היה טוב היה כיף
וזהו התרטבתי כווליי.מהרגלים עד המוח.ובכלל לא הבאתי חולצה אחרת כי אני ממש לא אוהבת שמביאים בגדים להחלפה וגם בכלל שכחתי שצריך מברשת אבל זה לא היה ככ נורא.גם החולצה לא היתה ככ נוראה.
קיצור..ואז יצאנו.והלכנו להתארגן.ושנים עד שהחול יורד.ונעה שמתקלחת שעות מתחת לדבר הזה שיש בחוף שלוידעת איך קוראים לו מקלחת הוא בטוח לא.ועד שהחלפתי חצאית אז כל השורש היו מלאות חול.וואי וואי היה טוב,ה' היה טוב.
ואז..וואי תקשיבו.כולם מתארגנות ככה וזה פיתום נעה גנבו לי 120 שקל!! היה לי פה 120 שקל! השאירו רק קצת עודף.קיצור כולם פותחות תתיקים מחפשות וזה לאחת 120 לאחת 100 אחת 70 אחת 30 וואי וואי. ואז פיתום אחת 800!!כי בדיוק שילמו לה לקייטנה והיא באה מיד אחרי. ואז הם הלכו למציל וזה ובדרך שאני הלכתי לשטוף ת'שורש אז הם שאלו אותי אם גנבו לי אז אמרתי לא ב"ה ואז-גם אתם ב"ה! כאילו,לוידעת מסכנות אבל עלו לי מלא מחשבות לראש..כאילו הכל מה' וזה.. אבל תכלס לוידעת מה הייתי עושה אם הו גונבים לי מאה שקל.אינלי מושג.ועוד יותר ממאה..ועוד 800 וכאלו..וואי וואי
טוב,ואז נשארנו שם כי הם דיברו עם המציל (לא לכולם גנבו,ב"ה,לאיזה חמש) ואז באתי בדיוק בסוף שהוא דיבר איתן והוא אמר להם שלהם (למציל והאלו) אין מה לעשות אבל אם הם (הבנות) רוצות הם יכולות להתקשר למשטרה. אז-הם התקשרו למשטרה!!
והם היו ככ חמודים ובאמת עזרו וחקרו כזה וזה וככה נשארנו שם עוד איזה שעה ובאמצע עשינו יומולדת לנעה וריצה ותמונות עם השקיעה ואנלאידעת מה.
ובהתחלה כולנו (נראלי כולנו) חשדנו בעובד ניקיון הערבי אבל אז השוטרים אמרו שזה לא הוא ואז בנות נזכרו שהיו את האלו שמכרו כיסאות וניקו ת'חוף והשוטרים אמרו שכבר היו כמה מקרים כאלה בזמן האחרון קיצווררר וואי וואי סיפורים.
ואז פספסנו באיזה 10 דקות תאוטובוס של 8
ויש לי חברה מהממת ממש.ואנחנו שומרות נגיעה.לא ממש בכוונה אבל ככה יצא.יוצא.
וטיילנו לנו בתחנה מרכזית והיא פשוט צדיקה!כי היא לא נכנסה לחנויות עם שירים שעדיף לא לשמוע.יאיי.שה' יברך אותה. ונכנסנו לחנות חיות והיו שם חיות!!חח אופס.מוזרות כאלה ומגניבות ונחש בשלושתלפים שקל וארנב קטן חום מתוקק מתוק. וכמה דגים יפים.זהו,אני התחברתי לדגים נראלי.מאז השניים האלה שיש לנו בבית מלפני פסח 0וואלה והם עודלא מתו ישתבח שמו חיים ארוכים)
קיצור ואז היה 9 והלכנו לאוטובוס והיו מלא מלא מלא אנשים.והיינו נימוסיות שתינו ועלינו כמעט בסוף והנהג כמעט סגר עלינו את הדלת!!ואז היתה האישה שנדחפה והנהג בקושי העלה אותה כי בכלל כבר לא היה מקום והיא עוד התלוננה שאין מקום.זה היה עצוב..
ואז..טוב זהו.נשארנו מקדימה כי לא היה מקום והיה אחלה מעולה שלא היה מקום כי הנהג לא העלה בתחנות אחכ ואז הגענו יותר מהר.ובקושי אמרנו שלום בשניה האחרונה ווגם בכלל לא למדנו. ועוד ארבע ימים יום חמישי!יואו.יהיה טוב יהיה טוב
זהו.
וביום רביעי ממש תכננתי לעשות פעולה ובסופ לא.ובלילה רוני אמרה שהיא החליטה לשמוע בקול הצעתה של חברתה וגמרה עם זה לתמיד.את יודעת היא עדיין מנסה לעכל כל הזמן שהיה לה ועד היום היא שבורה ומתגעגעת.
אבל זהו,בעזרת ה' זה יעבור לה ויהיה לה מזה טוב.
זהו.כאן המוח נתקע=) סתם לא באמת
היה אחלה ביום שישי וגם בשבת. והלכתי להרים לפני סעודה שלישית.שמואל אמר לי איך מגיעים לבאר.ואז רק ראיתי אותה מרחוק ושמעתי וראיתי שם בנים אז הלכתי. ואחרי כמה זמן גם הם הלכו אבל כבר היה צריך לחזור לסעודש
וערים יכולות להיות ככ שונות אחת מהשניה.
גוועלד זו מחלה מדבקת
דברים שצריך להמציא או לבנות:
אומגה מהכניסה ליישוב עד הסניף
בית או חדר או מקום חמוד אחר שנוח ליות בקיץ בחורף ביום ובלילה.
עמוד חשמל מתקפל נייד
חומר שמעלים אנשים
ויש אפשרות להרגיש אותם ויש אפשרות לא
והיו עוד כמה דברים אבל לא זוכרת עכשיו.
אה.וגמח קלנועיות.
וזהו.בזה זה נגמר. חסדי ה' כי לא תמנו כי לא כלו רחמיו
אולי מתישהו אני יעלה לאיפושהו משו שכתבתי בסוף יום חמישי.
תודה שהייתם איתנו. סתם,תודה על המקום.=)
- לקראת נישואין וזוגיות