אני מאוד רוצה לשמר את שלום הבית עם בעלי. התחתנו לפני 4 חודשים, וכשהמצב טוב הוא מדהים. כשלא טוב בנינו.. הוא חושב שיש לו לגיטימציה לדבר אלי לא יפה ושאני אשתוק. אשפיל מבט. כאישה כנועה (על פי התורה) הוא אומר שכשאני אתנהג ככה הוא ישתנה מעצמו,
הוא עקשן בדעתו שאני צריכה להתחנך. לא להרים קולי כשאני כועסת. אלא לומר בצורה יפה. גם כשהוא מדבר בגסות.
מאופיי אני לא אישה כנועה. ולא קרובה לכך. אני אישה עם דעות. שאומרת מה שאני חושבת... הרבה פעמים יש לי דברים להגיד לו בחזרה על מה שהוא אומר עלי. זה נהיה קשר מאוד קשה. אנחנו רק בתחילת דרכנו ונראה כאילו הכל הולך להגמר. כשיש טעויות גורליות הוא משוכנע שאני האשמה היחידה.
אני אתן דוגמא. היינו ברכב הוא נהג. הוא קילל איתי בלי סוף ואני בכיתי בהיסטריה. הוא אמר לי לשתוק. כי הוא נוהג. ולא יכלתי כשקילל איתי ...הוא ממש התחרפן. ולא יכלתי לשלוט בדמעות. שהוא אמר לי לסתום אני עניתי לו.
אני יודעת שלא נהגתי בחוכמה . האמת שלא הייתה לי מחשבה ברגע שהייתי היסטרית מהקללות שלו. וכעת הוא מאשים אותי שהוא היה על ההגה ואני המשכתי לבכות ועניתי לו כשהוא קילל במקום לסתום . ושזה יכל להרוג אותנו. אני מסכימה שהייתי צריכה לחשוב יותר ולנסות לסתום. אך לא יכלתי. אבל הוא טוען שאני האשמה היחידה . שהוא היה עצבני ולא יכל לסתום ושאני הייתי צריכה לקחת אחריות כי לא אני נהגתי.
אני מאוד כואבת על מה שהיה נורא קשה לי. האם יש תקנה? נורא קשה לי. ואני אשמח לעצה מעודדת ....

...