בס"ד
היום התבשרתי שאני נכללת בין אותן בנות שהתחרו ביניהן על הזכות להיות סייעת קבועה בגן ילדים, במכרזים החדשים לגני ילדים חדשים בישוב שלי קרני שומרון רבתי, ולתור אחת שהחליפה המון בגנים תמורת שכר זעום שתלוי בכמה ימים עבדת בחודש וכך ניראת המשכורת בהתאם... בשבילי הג'וב הזה ממש עליית מדרגה, ומתפללת בעזרת ה' לעבור את הוועדות והישיבות שיהיו לי ביום רביעי הזה בע"ה מהשעה 12:50 והילך בבניין המועצה שלי בישוב.
מיום רביעי והילך- עליי לחכות לפחות כשבוע!!! כדי לדעת סוף סוף-- האם אזכה להתקבל כסייעת מן המניין ולזכות לקביעות בעבודה ולמשכורת נאה ונורמאלית יותר ולתנאים שמגיעים לכל עובד בישראל???? (שכיום לא ממש מקבלת כמחליפה בגנים?)או שמא חלילה כל המאמץ שלי יהיה לשווא... ומדובר במאמץ של מעל לשנה להוכיח את עצמי כראוייה לתפקיד הזה)...
לכן הינני זקוקה לתפילותיכם להצלחת פרח מיכל בת מזל - שאצליח בע"ה להתקבל לעבודה הקבועה ולקבל את ה"קידום" הזה בעבודה לגן משלי לאורך כל השנה אותו גן ובקביעות....!
אני כולי מתרגשת ומרוגשת ליקראת רביעי כי אין לי אפילו מושג מה יהיה שם.... התעודות וקורות חיי כבר שם(הספקתי ברגע האחרון ממש להוסיף את עצמי להתמודדות על התואר "סייעת קבועה בגן..."
אז אודה לתפילותיכם ובירכותיכם מראש ושה' יברך אותכם בפרנסה ובבריאות טובה בע"ה - אמן!!!

וזכרי אם זה שלך אז הקב"ה יתן לך