פורום נסיונות פעילים
בהנהלת: ענבל
מכתב פתיחה
לעזוב כאן, זה ממש ממש לא קל
נחל
זה כן קל.numb
פשוט מוצאים חיים
יש חיים, ועדיין קשה..נחל
הי את! משלומך?שטות
נערךנחל
עובדה שלא
נפתלי הדג
חכה, זה בשלבים..אמרתי..התהליך קשה
נחל
הגבתי לnumbנפתלי הדג
שמוכיחה שזה לא כזה פשוט כמו שהיא אומרת שזה 
זה כן..numb
פשוט לפעמים יש ימים שאתה בעבודה והווצאפ דומם והפייסבוק משעמם ומאקו כבר מיצה תצמו ואז יש את ריעות ואז נזכרתי והנה אני פה כותבת תגובה ומבינה שגם לי אין חיים
ריעות.
בואי לקרית מלאכי ואראה לך את כל האטרקציות
(בריכה של מים רדודים פעמיים בשבוע! וואו! פארק מלוכלך! ממש וואו! ספריה מוזנחת- האטרקציה המרכזית!)
(בריכה של מים רדודים פעמיים בשבוע! וואו! פארק מלוכלך! ממש וואו! ספריה מוזנחת- האטרקציה המרכזית!)
אהההההה!! שלוםשִׁירָה
את את את |מתלהב| שלוםכישוף כושל
שירה ושירה ושטות ועוד מישהי מסכנה.numb
היי! מה איתכן?
שטות? כאילו מה? דברי איתי..
ומישהי מתוקה, אם את מרגישה בכלא זאת לגמרי בעיה שלך.. מה את רוצה ממני? תני לי להנות מהחופש
שטות? כאילו מה? דברי איתי..
ומישהי מתוקה, אם את מרגישה בכלא זאת לגמרי בעיה שלך.. מה את רוצה ממני? תני לי להנות מהחופש
אני לא מרגישה שאני בכלא, אמרתי איך זה נשמע. בעיה קטנהמישהי=)
לא?
אה ולמה זה נשמע לך ככה?.numb
אולי באיזה מקום קטן את כן מרגישה ככה..
הני וואי לא התכוונתי לזה. פשוט הפתרון שלי בשביל לצאת מכל החרא פה היה למצוא חיים. ומצאתי!
זה לא שבאתי כמו כל המפגרים שאומרים לכולם פה שהם נמצאים בחושך וכל זה. אני מבינה מה אתם מוצאים פה. וואלה מצידי.. תהנו כאן תתחתנו כאן תמותו כאן
הני וואי לא התכוונתי לזה. פשוט הפתרון שלי בשביל לצאת מכל החרא פה היה למצוא חיים. ומצאתי!
זה לא שבאתי כמו כל המפגרים שאומרים לכולם פה שהם נמצאים בחושך וכל זה. אני מבינה מה אתם מוצאים פה. וואלה מצידי.. תהנו כאן תתחתנו כאן תמותו כאן
אה ולמה זה נשמע לך ככה?.numb
אולי באיזה מקום קטן את כן מרגישה ככה..
וואו. יושב לך כבד על הלב...יוניאחרונה
אני בערך מנותקת מכולם, אינלי כח לאנשיםשטות
אמממננ ולפה את מחוברת....numb
אההשטות
השרשור הזה מזכיר לי כלאמישהי=)
מישהו מבחוץ נכנס
"אם יהיו לכם חיים אחרים, תוכלו לצאת מכאן"
וחברים שלו, וותיקים מגיחים לאט לאט,
מהחדרים החשוכים, בבגדים בלויים, נשענים על הקירות
"היי את"
חיוך בפנים אפורים, שלום, להתראות-
חוזרים לתא
אהבתי את התיאור
נחל
..זית שמן ודבשאחרונה
נסיון פעיל.
מראים כאן מה ההפרש בין הטמפ' בגובה 850 מ"ב הצפויה ביום ראשון לבין הטמפ' הממוצעת ליום זה.
..זית שמן ודבש
אולי גשם קל בצפון ובחוף ביום ראשון
נסיון פעילקפיץ
מאוד
קצת מכוער, אבל נתרגל
ועכשיו חזרתי למחשבקפיץ
את החיצים כאן צריך לתקן ואת כל השאר גם קצת
אבל נראה נחמד, ואכן מהיר יותר ופחות מציק
שלוםזית שמן ודבשאחרונה
..זית שמן ודבש
נו באמת, ש"ס מקבלת רק 7 מנדטים? לא אמין.
בליץ החקיקה עולה ביוקר: הקואליציה נופלת ל-48 מנדטים בלבד | סקר מנדטים